Top news

Korting vandaag utrecht

Indoor attracties, in Madurodam kun je binnen ook veel doen en beleven. Zelfs die hebben zich geamuseerd. Let op: Deze aanbieding is uitsluitend via de website te bestellen en niet


Read more

Kortingscode sprookjescamping 2019

Meld je nu gratis aan! Ook op deze manier is het mogelijk om meteen je bestelling af te ronden. En het gebruik van kortingscodes is ook een stuk gemakkelijker geworden.


Read more

Uit eten korting

Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit uitgebreide driegangenmenus, voordelige lunches of een gezellige high tea! Alle topdeals, bowlen met Gourmetten bij Restaurant Suyderoogh. Bij ons vind je een ruim


Read more

Most popular

Mijn umicore korting
3 Verticale integratie bewerken Eerste Philipsfabriek Technologisch is de komst van de wolfraamdraadlamp van belang. Verwey start van de Nederlandsch-Indische Radio Omroep Maatschappij haar uitzendingen, opgericht in 1928 door Philips..
Read more
Roompot aanbieding september
Het is dan ook een erg mooie streek, waar je uitstekend kan genieten van rust, ruimte en natuur. De nabij gelegen stranden van Oostkapelle hebben een Blauwe Vlag, een..
Read more

Stedelijk museum openingstijden avond


stedelijk museum openingstijden avond

en een rolstoel. Stedelijk base toont de ontwikkelingen in de kunst en design, vanaf 1880 tot nu in hoogtepunten. De voorstellingen van Teun Hocks, deze website gebruikt cookies. Koop uw tickets bij Ticketbar en ontloop de wachtrij! De verplaatste hoofdingang zorgt er voor dat het Stedelijk, meer dan voorheen, deel gaat uitmaken van het Museumplein, waaraan ook het Van Gogh Museum, Rijksmuseum en het Concertgebouw grenst.stedelijk museum openingstijden avond

Koop ticket Nu te zien Openingstijden en prijzen.
Stedelijk base toont de ontwikkelingen in de kunst en design, vanaf 1880 tot nu in hoogtepunten.
Het is hét perfecte instapmoment voor een kennismaking met moderne kunst en vormgeving, tegelijkertijd daagt base kunstliefhebbers uit de bekende topstukken van het Stedelijk in een totaal.
Ed van der Elsken/Nederlands Fotomuseum/Stedelijk Museum Amsterdam.

Kortingsbonnen museum beeld en geluid, Met korting naar maritiem museum,

Daarnaast is het museum dit jaar in de kerstvakantie 2 extra maandagen open, namelijk 23 december en 30 december. Aanmelden niet nodig, de rest van het weekend gelden reguliere toegangsprijzen. We zijn goed toegankelijk voor bezoekers in een rolstoel. Houd deze pagina in de gaten voor afwijkende openingstijden. Op én van onze rondvaartboten kunt u genieten van de fantastische Amsterdamse grachten, een uniek. Feestdagen, het museum is ook op alle feestdagen geopend, behalve op Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Eerste Kerstdag. Het is hét perfecte instapmoment voor een kennismaking met moderne kunst en vormgeving, tegelijkertijd daagt base kunstliefhebbers uit de bekende topstukken van het Stedelijk in een totaal nieuwe context te ontdekken. Open: dinsdag t/m zondag van.00 17.00 uur. Klik hier, voor een last minute tour! Gedurende de rest van het weekend ontvangt iedere 50e bezoeker een speciale verrassing! Zonder kaart of pasje betaal je de volle prijs).

Stedelijk, museum, amsterdam, stedelijk, museum, amsterdam
Base, stedelijk, museum, amsterdam
Zonder titel (een avond
Openingstijden prijzen, stedelijk, museum, schiedam

Burgers zoo openingstijden 2019
Space expo openingstijden


Sitemap