Top news

Kortingscode hertz autohuur

Wereldwijd 5 korting als u offline boekt. Indien u besluit gebruik te maken van de dienstverlening van Hertz, komt er een overeenkomst tot stand tussen u en Hertz. Neem uw


Read more

Korting overnachten efteling

Efteling kortingskaarten via hema De hema verkoopt met enige regelmaat kortingskaarten voor de Efteling. Dit geldt van 14 dagen voor je verjaardag tot 14 dagen na je verjaardag. Dan vind


Read more

Verf.nu kortingscode

Gesponsorde links, voordeelbonnen verfwinkel op dit moment. Profiteer van deze service en bestel gemakkelijk online. Pak deze korting, februari 2019, schrijf je nu in voor de Bestel-verf nieuwsbrief en ontvang


Read more

Most popular

Skipas ischgl korting
Het doorgaande verkeer richting Galtür wordt om de plaats heen geleid, zodat er in het centrum ieder geval sprake is van betrekkelijke rust. Wil je ng meer pistekilometers, kies dan..
Read more
Zalando kortingsbonnen
De app Too good to go lost dat allemaal in een keer op en gaat ook nog eens voedselverspilling tegen. Bereik zo nieuwe klanten vanuit het comfort van hun eigen..
Read more

Korting reizen ns weekend


korting reizen ns weekend

dag onbeperkt met de trein van 11:00 t/m 04:00 uur. Abonnementen, voordelen van dit abonnement, onbeperkt reizen in de spits, onbeperkt reizen buiten de spits. U reist dan direct voordeliger. Vraag en antwoorden over de nieuwe abonnementen. Bespaar op uw reiskosten en kijk regelmatig op deze pagina, want wij willen jou op de hoogte brengen van de laatste trein acties! Geldig in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia in de reisperiode van 22 januari t/m 25 februari 2018. Hiermee kunt u t/m een dag heen- en weer reizen met treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Bezoek onze website regelmatig en voeg hem eventueel toe aan uw favorieten! Voor trajecten met de Intercity Direct of ICE-treinen is een toeslag verplicht. Je e-tickets hoeven niet in- of uitgecheckt te worden. Binnen 1 week ontvangt u de OV-chipkaart, mét het abonnement er op, in huis.

Als u al een persoonlijke OV-chipkaart heeft, kunt u ook telefonisch bestellen. Ook beschikbaar voor 1 maand. Klik - NS Spoordeelwinkel, recente acties met goedkope treinkaartjes. Geen iDeal Heeft u geen iDeal? . Regelmatig zijn er goedkope dagkaarten/dagretours verkrijgbaar die geldig zijn in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Hoe schaf ik deze voordelige treinkaartjes aan.

Neem dan een Altijd Voordeel abonnement en krijg voor een lage prijs per maand altijd 40 procent korting op je treinreis.
Al voordeliger als je 1x reist in het weekend.
We hebben nieuwe korting toegevoegd colon; Weekend, voordeel.
Daarmee reis je met 40 korting in het weekend.
Onbeperkt reizen wanneer u wilt.

"Om verder te groeien wil NS reizen in de daluren nog aantrekkelijker maken. Op deze manier is uw dagje compleet en kunt u dit combineren met een dagje shoppen of strand in Scheveningen! Jaarabonnement, na het eerste jaar kunt u uw abonnement maandelijks opzeggen. Yoghurt Barn/ Spoordeelwinkel treinkaartactie, in samenwerking met Yoghurt Barn heeft Spoordeelwinkel een leuke treinkaartactie voor in de maand september. Gemakkelijk reizen terugzoeken in uw reishistorie en snel geld terug vragen bij vertraging of een vergeten check-uit. Geldig vanaf alle stations in Nederland. NS Wintertoer, op de website van de NS kan je weer treinkaartjes bestellen voor de NS Wintertour. Van deze treinkaartactie eens kennis te maken met deze trendy nieuwkomer. Instappen kan, zoals gebruikelijk met treinkaartacties alleen.00 uur op maandag t/m vrijdag en op zaterdag en zondag de hele dag.

NS kortingscode: 40 korting in januari 2019korting reizen ns weekend


Sitemap