Top news

Korting prehistorisch dorp

Blijkbaar laten die lieden zich ook graag inzetten voor zo'n leuke klus als het optuigen van een zonnestroom parkje, tussen alle kassenbouw klussen door. Inmiddels heeft het zonnepark zelfs een


Read more

Kortingsbon kruidvat fotoboek

Hieronder staan nog meer foto acties en promoties van. Krijg 50 korting met. Overige foto acties van Kruidvat Fotoservice. Februari 2019 Bespaar 20 op een telefoonhoesje met foto: kortingscode Kruidvat


Read more

Huis en comfort korting

We zijn voorlopig nog niet klaar met het koude winterweer. Niet te missen aanbieding! Inspiratie, een sfeerimpressie van de beurs, video. 10 korting op een computer). Read more met milieuvriendelijke


Read more

Most popular

Kortingscode we are friends movie soundtrack
Cashbackkorting geeft je korting op je online aankopen en biedt daarnaast extra korting met kortingscodes en speciale acties. Voor bezorgadressen buiten Nederland ontvang je geen korting of welkomstgeschenk en tevens..
Read more
Media markt 21 btw 2019
Kann man die Navigationstasten verändern, Wischgesten zum Steuern benutzen und vieles mehr. Das Aufladen geht relativ schnell (ca. Möchten Sie vielleicht bei MediaMarkt Konstanz die Hits aus Musik und Film..
Read more

Korting reizen ns weekend


korting reizen ns weekend

dag onbeperkt met de trein van 11:00 t/m 04:00 uur. Abonnementen, voordelen van dit abonnement, onbeperkt reizen in de spits, onbeperkt reizen buiten de spits. U reist dan direct voordeliger. Vraag en antwoorden over de nieuwe abonnementen. Bespaar op uw reiskosten en kijk regelmatig op deze pagina, want wij willen jou op de hoogte brengen van de laatste trein acties! Geldig in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia in de reisperiode van 22 januari t/m 25 februari 2018. Hiermee kunt u t/m een dag heen- en weer reizen met treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Bezoek onze website regelmatig en voeg hem eventueel toe aan uw favorieten! Voor trajecten met de Intercity Direct of ICE-treinen is een toeslag verplicht. Je e-tickets hoeven niet in- of uitgecheckt te worden. Binnen 1 week ontvangt u de OV-chipkaart, mét het abonnement er op, in huis.

Als u al een persoonlijke OV-chipkaart heeft, kunt u ook telefonisch bestellen. Ook beschikbaar voor 1 maand. Klik - NS Spoordeelwinkel, recente acties met goedkope treinkaartjes. Geen iDeal Heeft u geen iDeal? . Regelmatig zijn er goedkope dagkaarten/dagretours verkrijgbaar die geldig zijn in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Hoe schaf ik deze voordelige treinkaartjes aan.

Neem dan een Altijd Voordeel abonnement en krijg voor een lage prijs per maand altijd 40 procent korting op je treinreis.
Al voordeliger als je 1x reist in het weekend.
We hebben nieuwe korting toegevoegd colon; Weekend, voordeel.
Daarmee reis je met 40 korting in het weekend.
Onbeperkt reizen wanneer u wilt.

"Om verder te groeien wil NS reizen in de daluren nog aantrekkelijker maken. Op deze manier is uw dagje compleet en kunt u dit combineren met een dagje shoppen of strand in Scheveningen! Jaarabonnement, na het eerste jaar kunt u uw abonnement maandelijks opzeggen. Yoghurt Barn/ Spoordeelwinkel treinkaartactie, in samenwerking met Yoghurt Barn heeft Spoordeelwinkel een leuke treinkaartactie voor in de maand september. Gemakkelijk reizen terugzoeken in uw reishistorie en snel geld terug vragen bij vertraging of een vergeten check-uit. Geldig vanaf alle stations in Nederland. NS Wintertoer, op de website van de NS kan je weer treinkaartjes bestellen voor de NS Wintertour. Van deze treinkaartactie eens kennis te maken met deze trendy nieuwkomer. Instappen kan, zoals gebruikelijk met treinkaartacties alleen.00 uur op maandag t/m vrijdag en op zaterdag en zondag de hele dag.

NS kortingscode: 40 korting in januari 2019korting reizen ns weekend


Sitemap