Top news

Kras korting karwei

Neem contact op met je bouwmarkt. Vul daar je kortingscode. Lees onze volledige disclaimer. Pak deze korting, december 2018, in de Karwei outlet profiteer je van kortingen tot 50 op


Read more

25 korting dominos 2019

You can choose between, simple, special, delights and feasts. Confirm that you are buying what you want, and that it fulfills any requirements to qualify for the. Valid at participating


Read more

Korting ohra zorgverzekering

Je kunt bij de meest zorgverzekeraars kiezen uit 100, 200, 300, 400 en 500 extra eigen risico. Er zijn ook collectieve verzekeringen voor bepaalde doelgroepen, zoals voor: Studenten 65-plussers, zZPers


Read more

Most popular

Kortingscode mobiel
Studentmobiel aanbieding - iPhone 6s voor 40 per maand. Bekijk dan alle actuele acties, zoek een goede aanbieding uit en check vervolgens of er een actieve kortingscode is waarmee je..
Read more
Korting domino's
Over ons: Wij zoeken dagelijks op het internet en bekijken alle nieuwsbrieven om de beste Dominos kortingscode te vinden. Op alle pizza 40 korting, code is alleen vandaag geldig! Dit..
Read more

Korting reizen ns weekend


korting reizen ns weekend

dag onbeperkt met de trein van 11:00 t/m 04:00 uur. Abonnementen, voordelen van dit abonnement, onbeperkt reizen in de spits, onbeperkt reizen buiten de spits. U reist dan direct voordeliger. Vraag en antwoorden over de nieuwe abonnementen. Bespaar op uw reiskosten en kijk regelmatig op deze pagina, want wij willen jou op de hoogte brengen van de laatste trein acties! Geldig in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia in de reisperiode van 22 januari t/m 25 februari 2018. Hiermee kunt u t/m een dag heen- en weer reizen met treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Bezoek onze website regelmatig en voeg hem eventueel toe aan uw favorieten! Voor trajecten met de Intercity Direct of ICE-treinen is een toeslag verplicht. Je e-tickets hoeven niet in- of uitgecheckt te worden. Binnen 1 week ontvangt u de OV-chipkaart, mét het abonnement er op, in huis.

Als u al een persoonlijke OV-chipkaart heeft, kunt u ook telefonisch bestellen. Ook beschikbaar voor 1 maand. Klik - NS Spoordeelwinkel, recente acties met goedkope treinkaartjes. Geen iDeal Heeft u geen iDeal? . Regelmatig zijn er goedkope dagkaarten/dagretours verkrijgbaar die geldig zijn in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Hoe schaf ik deze voordelige treinkaartjes aan.

Neem dan een Altijd Voordeel abonnement en krijg voor een lage prijs per maand altijd 40 procent korting op je treinreis.
Al voordeliger als je 1x reist in het weekend.
We hebben nieuwe korting toegevoegd colon; Weekend, voordeel.
Daarmee reis je met 40 korting in het weekend.
Onbeperkt reizen wanneer u wilt.

"Om verder te groeien wil NS reizen in de daluren nog aantrekkelijker maken. Op deze manier is uw dagje compleet en kunt u dit combineren met een dagje shoppen of strand in Scheveningen! Jaarabonnement, na het eerste jaar kunt u uw abonnement maandelijks opzeggen. Yoghurt Barn/ Spoordeelwinkel treinkaartactie, in samenwerking met Yoghurt Barn heeft Spoordeelwinkel een leuke treinkaartactie voor in de maand september. Gemakkelijk reizen terugzoeken in uw reishistorie en snel geld terug vragen bij vertraging of een vergeten check-uit. Geldig vanaf alle stations in Nederland. NS Wintertoer, op de website van de NS kan je weer treinkaartjes bestellen voor de NS Wintertour. Van deze treinkaartactie eens kennis te maken met deze trendy nieuwkomer. Instappen kan, zoals gebruikelijk met treinkaartacties alleen.00 uur op maandag t/m vrijdag en op zaterdag en zondag de hele dag.

NS kortingscode: 40 korting in januari 2019korting reizen ns weekend


Sitemap