Top news

Kortingsbon laadpaal24

De Thermen Nijmegen, boekliefhebbers als we zijn, vindt dit een mooie aanleiding om er een leuk arrangement voor te maken, dat het hele jaar geldig blijft). Op kun je diverse


Read more

Sanadome kortingsbon 2019

Pak deze codes179, geldig t/m februari 2019, nu 50 korting op Thermen entree bij Sanadome. Al deze bonnen plaatsen wij natuurlijk direct voor je op zodra ze beschikbaar zijn!


Read more

Aanbiedingen sauna oase

Bio Amable Cosmeticawinkel Hormoonverstoorders Hormoonverstoorders kunnen onze hormonen tilt doen slaan, maar weinig mensen kennen het gevaar. Veluwse Bron Avondentree voor 14,50 Sauna korting op avondentree van 22,50 voor 14,50


Read more

Most popular

Bambook kortingsbon
GetApp - Human Resources (HR) Category Leaders G2 Crowd - Leading Core HR Software SaaS Awards - Best SaaS Product for HR or Recruitment FinancesOnline - Supreme Software Award workplace..
Read more
Kortingskaarten apenheul anwb
Bij Campina Eurosparen kan je het hele jaar sparen voor korting (en verdien je de korting ook veel sneller). Geldig t/m juni 2019, apenheul korting: bespaar tot 5 op..
Read more

Hotel aanbieding bij kruidvat


hotel aanbieding bij kruidvat

hotel dien je de reserveringsbevestiging en de aparte kassabonnen met activatiecodes te overhandigen. Overzicht deelnemende hotels, waar te koop? De begindatum wordt pas kort voor de start bekend gemaakt in de folder van Kruidvat. Je wordt nu doorgestuurd naar de website van Fletcher Hotels. Om je vouchers te verzilveren voor een overnachting in een van de Fletcher hotels, klik je op de button Boek je hotel en volg je daarna de stappen die worden aangegeven. Uiterlijk boeken voor Per kamer heb je 2 activatiecodes nodig.

Overnachten in een 3- of 4-sterren hotel, kruidvathotel aanbieding bij kruidvat

Zin in een luxe hotelovernachting?
Slaap in een 3- of 4-sterren hotel voor maar.99.p.p.n.
Keuze uit circa 100 deelnemende hotels!
Ieder najaar organiseert, kruidvat in samenwerking met hotelketen, fletcher de hotelactie.
Dankzij deze kortingsactie kan je al voor 11,99 per.

Datum HotelMoment actie 2019, de HotelMoment actie vindt ieder jaar plaats in het voorjaar. Je ontvangt een reserveringsbevestiging per e-mail welke je moet meenemen naar het hotel en moet kunnen tonen tijdens het inchecken. Wanneer je de hotelovernachting vouchers gekocht hebt in de winkel, ontvang je een aparte kassabon met een unieke vouchercode. Reserveringsbevestiging, na je boeking ontvang je binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. Bekijk hier de uitgebreide handleiding voor het boeken van een hotelkamer. Ook de kassabonnen met activatiecodes moeten worden meegenomen. Overzicht voorwaarden, bij te boeken opties en extra korting. Per hotel is een deel van de aantal kamers beschikbaar voor deze actie. De activatiecodes van de Kruidvat Hotelactie via HotelMoment zijn te koop in de honderden filialen van Kruidvat in Nederland.

De, kruidvat, hotelMoment Hotelactie vindt plaats van in april 2019.
Info over kosten, voorwaarden, deelnemende hotels en reserveren.
Vind kruidvat op - Voor iedereen een voordeel.


Sitemap