Top news

Gezinsbond korting plopsaland de panne

Read more, verlopen -20 Korting 20 korting op je bestelling, gebruik de code; jemoeder en ontvang 20 korting. Spaghetti restaurant tot de verschillende snackhuisjes en het. Duijvestein kortingscode, dixons korting


Read more

Walibi tickets korting jumbo

Korting op bagage ryanair, Caravana korting nkc, Ruime staanplaatsen, de toeristische staanplaatsen op deze grote camping zijn ruim en liggen veelal op velden. Zo kon je tussen 14 maart en


Read more

Vodafone red abonnement 50 korting

Meer informatie over Vodafone, de tweede grootste provider van Nederland is Vodafone. 90 dagen nadat je nieuwe contract is ingegaan. Het modem van Ziggo bevat standaard een 4-poorts router, zodat


Read more

Most popular

Kortingsacties praxis
U hoeft alleen deze webshops te bezoeken via als. De (keuze)kortingsbon is niet geldig op lokale afprijzingen in de vestigingen met de van/voor stickers. Hema info, hema; voor dames..
Read more
Korting overtocht calais dover duur
Omdat we goed begrijpen dat er weinigen zijn die dat zullen doen (en kunnen bekostigen, want wonen in Londen is duur! Dit geldt ook voor Bad Nieuweschans. zullen we..
Read more

Spa sense geldrop openingstijden


spa sense geldrop openingstijden

een dagje wellness? Boek je n een wellnessritueel, dan betaal je slechts 26,50 voor jouw dagentree! Wij hebben voortreffelijke vlees- vis- en vegetarische spiesen op het menu staan tot en met 13 januari! Er kan gekozen worden uit een salade, vlees, vis of een vegetarisch hoofdgerecht. Op oudejaarsdag reserveer je nu éxtra voordelig de dagentree tot 18:00 uur!

Boek de Seizoen Special nu met korting; een wellnessentree inclusief een Wild hoofdgerecht voor maar 34,50.p. Kom je binnenkort genieten? De Rasul is een duizenden jaren oud Ottomaans badritueel. Seizoen-Special-, aankomende nacht gaat dan echt de wintertijd weer.

Je krijgt bovendien korting op rituelen en behandelingen. Seizoen-Special-, thermen sauna SpaSense in Geldrop Spa btw verlaging bouw Wellness. Arrangementen, breng jij binnenkort een bezoek aan SpaSense? Wat is het toch fantastisch herfstweer! De ruimte wordt vervolgens gevuld met stoom waardoor de Rasul goed opgenomen wordt door de huid. Ontspan in onze thermen en sauna, beleef alle faciliteiten en relax tijdens een massage. Ruim 6 uur lang pure ontspanning tot 23:00 uur.

De seizoensspecial met overheerlijke mosselen. Wanneer je voor een Wellness Giftcard van minimaal 50,- bestelt, ontvang je een gratis wellnessentree* voor een heerlijk dagje sauna en een treatments hair body showerfoam.w.v. SS-rasul, ga deze winter mee op reis naar SpaSense. Heerlijk ontspannen in de sauna en daarna afkoelen in het dompelbad om vervolgens vit D op te doen in onze prachtige tuin. De feestdagen zijn weer in aantocht! De herfst en de winter, twee heerlijke seizoenen om te genieten van een dagje wellness.

Met korting naar de sauna geldrop
Eemhof zwembad openingstijden


Sitemap