Top news

Centre du lac pijnacker

Kies je voor verweg of toch juist dichtbij? Slagharen Slagharen Herleef de jaren zestig tijdens Woodstock Legends in Den Haag TEC Entertainment Den Haag Presale: Entreeticket voor Plopsaland De Panne


Read more

Kortingscode maxict

Bekijk alle kortingscodes, bekijk alle webshops, als wij iets online kopen, willen we de laagste prijs betalen. Een bepaald percentage korting op jouw aankoop. Er was ooit een tijd waarin


Read more

Korting groupon duitsland

Welk park je ook kiest, ze staan garant voor veel plezier. Tip: je kunt per boeking maximaal 10 kaarten reserveren. Neem ook zeker een kijkje bij Apeneiland, hier slingeren de


Read more

Most popular

Kortingscode nikkie 2019
Verloopt op : Altijd geldig. Coupon Detail Geniet nu van korting tot wel 50 op alle Nikkie Plessen schoenen. Check de nikkie sale items bij IVY fashion. Bekijk code, korting..
Read more
Kortingscode tectake augustus 2019
Als je een kortingscode of een cadeaukaarten van Blokker hebt, dan kun je deze alleen online gebruiken: Ga naar de homepage. Maximaal Verlopen op: 1 februari 2019 Pak 10 korting..
Read more

Studenten ov korting daluren


studenten ov korting daluren

omdat de productiekosten van een chipkaart hoger zouden zijn dan die van een papieren kaartje. Zie ook: Arriva-vervoerbewijzen Groningen-Leer. Ook hebben ze veelal het logo van de betreffende vervoersmaatschappij, wat van belang is op stations die worden bediend door verschillende bedrijven. 28 Transactieoverzicht bewerken Het transactieoverzicht van een OV-chipkaart bestaat uit een logboek van gemaakte reizen en de eventueel daaraan verbonden kosten. 18 De reis kost dan meer, want de reisroute is langer. Als je bijvoorbeeld.59 uur incheckt als de vrij-reizenperiode.00 uur ingaat, reis je ongemerkt toch niet gratis. Het onderscheid is van belang bij gebruik van het studentenreisproduct als er geen studentenreisrecht meer is, wat tot boetes leidt. Er zijn voor dit abonnement wel enkele uitzonderingen waarbij niet in- en uitgecheckt hoeft te worden: ICE indien van of naar het buitenland wordt gereisd.

14 Ook is dit abonnement geldig bij een aantal grensoverschrijdende buslijnen. Een uitgebreid transactieoverzicht is te bekijken via internet. Als er voldoende saldo of een geldig reisproduct (bijvoorbeeld abonnement) op de kaart staat, gaat het poortje open of geeft de kaartlezer een toegangssignaal en brandt er een groen lampje. De korting van de reis vervalt dan. Voor studenten die voor 1 september 1999 aan hun studie waren begonnen, bleef de kaart een gift, ongeacht of de studenten hun studie wel of niet afmaakten en of ze dat binnen een bepaalde tijd deden. Het te veel betaalde kan bij het spoorbedrijf worden teruggevraagd. 40 korting in de daluren buiten het traject.

Onderstaande abonnementen kunnen alleen op een persoonlijke OV-chipkaart worden geladen. Op de meeste treinstations en de haltes van de sneltrams staan OV-chipkaartpalen waarin de lezer is gentegreerd. Op Goede Vrijdag kan men sinds 2010 ook vrij reizen met een weekabonnement, omdat sommige stages en studies op die dag gewoon doorgaan. Ze zijn verkrijgbaar bij de Nederlandse Spoorwegen. 7 Bij een overstap tussen verschillende treinvervoerders is dit (nog) wel nodig. Poortjes, als er op het station poortjes staan, moet je op die poortjes inchecken.


Sitemap