Top news

Ponypark slagharen kortingscode

Zo ontvang je wekelijks de leukste informatie gewoon in je mailbox! Pak deze korting, alleen geldig voor abonnementhouders. Kortingscodes voor webwinkels zoals Slagharen Geldig t/m februari 2019 15 korting op


Read more

Nieuwnieuw com kortingscode

Geldig t/m maart 2019 Kortingscode Etsy: pak nu 10 korting op sieraden gratis verzending Pak deze codei7p9 Geldig t/m februari 2019 Greetz kortingscode: ontvang een gratis kaart bij chocolade Pak


Read more

Kortingscode fijn beddengoed

Voor u als koper ontstaan geen extra kosten. Zelfs als deze artikelen niet in de actie zijn is de prijs voor deze artikelen te rechtvaardigen. Ook plaatsen wij cookies van


Read more

Most popular

Www futurumshop korting
Futurumshop korting via Facebook Op Facebook worden maandelijks sportbroekjes, fietsbroeken, bidons of cadeaubonnen weggegeven met de Futurumshop "Test Win" promoties. Juni 2019, ontvang nu gratis verzending van je bestelling bij..
Read more
Bouwonline korting
Gratis, whatsApp Notificatie, ik ga akkoord met de privacyverklaring, oeps! Geen probleem, dan kun je ook kosteloos je pakketje retourneren. Bharti Airtel, Videocon, Reliance, indonesia 89887, aXIS, 3, Telkomsel, Indosat..
Read more

Studenten ov korting daluren


studenten ov korting daluren

omdat de productiekosten van een chipkaart hoger zouden zijn dan die van een papieren kaartje. Zie ook: Arriva-vervoerbewijzen Groningen-Leer. Ook hebben ze veelal het logo van de betreffende vervoersmaatschappij, wat van belang is op stations die worden bediend door verschillende bedrijven. 28 Transactieoverzicht bewerken Het transactieoverzicht van een OV-chipkaart bestaat uit een logboek van gemaakte reizen en de eventueel daaraan verbonden kosten. 18 De reis kost dan meer, want de reisroute is langer. Als je bijvoorbeeld.59 uur incheckt als de vrij-reizenperiode.00 uur ingaat, reis je ongemerkt toch niet gratis. Het onderscheid is van belang bij gebruik van het studentenreisproduct als er geen studentenreisrecht meer is, wat tot boetes leidt. Er zijn voor dit abonnement wel enkele uitzonderingen waarbij niet in- en uitgecheckt hoeft te worden: ICE indien van of naar het buitenland wordt gereisd.

14 Ook is dit abonnement geldig bij een aantal grensoverschrijdende buslijnen. Een uitgebreid transactieoverzicht is te bekijken via internet. Als er voldoende saldo of een geldig reisproduct (bijvoorbeeld abonnement) op de kaart staat, gaat het poortje open of geeft de kaartlezer een toegangssignaal en brandt er een groen lampje. De korting van de reis vervalt dan. Voor studenten die voor 1 september 1999 aan hun studie waren begonnen, bleef de kaart een gift, ongeacht of de studenten hun studie wel of niet afmaakten en of ze dat binnen een bepaalde tijd deden. Het te veel betaalde kan bij het spoorbedrijf worden teruggevraagd. 40 korting in de daluren buiten het traject.

Onderstaande abonnementen kunnen alleen op een persoonlijke OV-chipkaart worden geladen. Op de meeste treinstations en de haltes van de sneltrams staan OV-chipkaartpalen waarin de lezer is gentegreerd. Op Goede Vrijdag kan men sinds 2010 ook vrij reizen met een weekabonnement, omdat sommige stages en studies op die dag gewoon doorgaan. Ze zijn verkrijgbaar bij de Nederlandse Spoorwegen. 7 Bij een overstap tussen verschillende treinvervoerders is dit (nog) wel nodig. Poortjes, als er op het station poortjes staan, moet je op die poortjes inchecken.


Sitemap