Top news

Ikea barendrecht openingstijden restaurant

En ken je de nieuwste.5l fles al?! Je kiest bijvoorbeeld voor een lichaams-, onderarm-, voet-, of hydrowavemassage. Je vraag of probleem aankaarten door middel van het contactformulier in de webwinkel


Read more

Korting microsoft office

Dan zit je goed bij de webshop. Deze kortingen vind je tussen de speciale aanbiedingen op geselecteerde producten en bij de Microsoft Office aanbiedingen. Nlsp4FEB Verlopen op: Kortingscode Microsoft Store


Read more

Korting afkoop pensioen

U krijgt deze uitkering tot u overlijdt. De franchise is in 2019.554. Wij raden u aan om het te bespreken met een financieel adviseur als u gebruik wilt maken van


Read more

Most popular

Kortingscode beats by dre solo 2 review
Pluspunt: Ziet er super uit Pluspunt: Maakt een treinrit veeeel prettiger Pluspunt: Comfort Minpunt: Geen gevonden! Case, gebruikshandleiding, kabel converters (11 oordopjes (230 powerbanks (101). Reviews, review score.5 van de..
Read more
Kortingscode cruyff classics
Onzichtbaar altijd al onzichtbaar willen gambar winnie the pooh baby zijn? Heimwee naar de onvergetelijke nineties? Pas op dat je de bestelling niet per ongeluk plaatst voordat je de code..
Read more

Studenten ov korting daluren


studenten ov korting daluren

omdat de productiekosten van een chipkaart hoger zouden zijn dan die van een papieren kaartje. Zie ook: Arriva-vervoerbewijzen Groningen-Leer. Ook hebben ze veelal het logo van de betreffende vervoersmaatschappij, wat van belang is op stations die worden bediend door verschillende bedrijven. 28 Transactieoverzicht bewerken Het transactieoverzicht van een OV-chipkaart bestaat uit een logboek van gemaakte reizen en de eventueel daaraan verbonden kosten. 18 De reis kost dan meer, want de reisroute is langer. Als je bijvoorbeeld.59 uur incheckt als de vrij-reizenperiode.00 uur ingaat, reis je ongemerkt toch niet gratis. Het onderscheid is van belang bij gebruik van het studentenreisproduct als er geen studentenreisrecht meer is, wat tot boetes leidt. Er zijn voor dit abonnement wel enkele uitzonderingen waarbij niet in- en uitgecheckt hoeft te worden: ICE indien van of naar het buitenland wordt gereisd.

14 Ook is dit abonnement geldig bij een aantal grensoverschrijdende buslijnen. Een uitgebreid transactieoverzicht is te bekijken via internet. Als er voldoende saldo of een geldig reisproduct (bijvoorbeeld abonnement) op de kaart staat, gaat het poortje open of geeft de kaartlezer een toegangssignaal en brandt er een groen lampje. De korting van de reis vervalt dan. Voor studenten die voor 1 september 1999 aan hun studie waren begonnen, bleef de kaart een gift, ongeacht of de studenten hun studie wel of niet afmaakten en of ze dat binnen een bepaalde tijd deden. Het te veel betaalde kan bij het spoorbedrijf worden teruggevraagd. 40 korting in de daluren buiten het traject.

Onderstaande abonnementen kunnen alleen op een persoonlijke OV-chipkaart worden geladen. Op de meeste treinstations en de haltes van de sneltrams staan OV-chipkaartpalen waarin de lezer is gentegreerd. Op Goede Vrijdag kan men sinds 2010 ook vrij reizen met een weekabonnement, omdat sommige stages en studies op die dag gewoon doorgaan. Ze zijn verkrijgbaar bij de Nederlandse Spoorwegen. 7 Bij een overstap tussen verschillende treinvervoerders is dit (nog) wel nodig. Poortjes, als er op het station poortjes staan, moet je op die poortjes inchecken.


Sitemap