Top news

Kortingsbon vitazitare

Your recently alpincenter bottrop korting viewed items and featured recommendations. Wie dem Gratis-Versand in eine Filiale oder dem kostenlosen Standardversand. Hierbij geldt dan dat hoe meer je koopt. Hoe


Read more

Noppies baby korting

Neem gauw een kijkje in onze webshop of bezoek onze babywinkel in Sliedrecht of Capelle aan den IJssel! Nik Nik, Vingino, Geisha, Tumble n Dry en, quapi. Mama -30, duurzaamheid


Read more

Kortingscode spatopper.nl

AquaFinesse slow release dispenser, aquaFinesse chloorgranulaat, flexibele maatbeker met schaalverdeling. Bevat geen gevaarlijke stoffen, wat zijn de voordelen van AquaFinesse? Klik nogmaals op de blauwe button. Het resultaat hiervan


Read more

Most popular

Plopsaland korting coevorden
Daarnaast breiden ze meer en hun uit met hun eigen thema zwembaden. Welke attracties hebben ze voor jou in petto? Hasselt BE Plopsa Coo Stavelot BE Plopsaqua De Panne De..
Read more
Kortingscode vente exclusive augustus 2019
Pak deze korting, geldig t/m juli 2019, meld je aan bij, vente, exclusive en krijg gratis verzending op je eerste bestelling. Vente, exclusive, pak deze korting, geldig t/m januari 2019..
Read more

Studenten ov korting daluren


studenten ov korting daluren

omdat de productiekosten van een chipkaart hoger zouden zijn dan die van een papieren kaartje. Zie ook: Arriva-vervoerbewijzen Groningen-Leer. Ook hebben ze veelal het logo van de betreffende vervoersmaatschappij, wat van belang is op stations die worden bediend door verschillende bedrijven. 28 Transactieoverzicht bewerken Het transactieoverzicht van een OV-chipkaart bestaat uit een logboek van gemaakte reizen en de eventueel daaraan verbonden kosten. 18 De reis kost dan meer, want de reisroute is langer. Als je bijvoorbeeld.59 uur incheckt als de vrij-reizenperiode.00 uur ingaat, reis je ongemerkt toch niet gratis. Het onderscheid is van belang bij gebruik van het studentenreisproduct als er geen studentenreisrecht meer is, wat tot boetes leidt. Er zijn voor dit abonnement wel enkele uitzonderingen waarbij niet in- en uitgecheckt hoeft te worden: ICE indien van of naar het buitenland wordt gereisd.

14 Ook is dit abonnement geldig bij een aantal grensoverschrijdende buslijnen. Een uitgebreid transactieoverzicht is te bekijken via internet. Als er voldoende saldo of een geldig reisproduct (bijvoorbeeld abonnement) op de kaart staat, gaat het poortje open of geeft de kaartlezer een toegangssignaal en brandt er een groen lampje. De korting van de reis vervalt dan. Voor studenten die voor 1 september 1999 aan hun studie waren begonnen, bleef de kaart een gift, ongeacht of de studenten hun studie wel of niet afmaakten en of ze dat binnen een bepaalde tijd deden. Het te veel betaalde kan bij het spoorbedrijf worden teruggevraagd. 40 korting in de daluren buiten het traject.

Onderstaande abonnementen kunnen alleen op een persoonlijke OV-chipkaart worden geladen. Op de meeste treinstations en de haltes van de sneltrams staan OV-chipkaartpalen waarin de lezer is gentegreerd. Op Goede Vrijdag kan men sinds 2010 ook vrij reizen met een weekabonnement, omdat sommige stages en studies op die dag gewoon doorgaan. Ze zijn verkrijgbaar bij de Nederlandse Spoorwegen. 7 Bij een overstap tussen verschillende treinvervoerders is dit (nog) wel nodig. Poortjes, als er op het station poortjes staan, moet je op die poortjes inchecken.


Sitemap