Top news

Itunes kaart kopen aanbieding

Dan is een iTunes kaart ideaal! Zo krijg je altijd de maximale korting die je kunt krijgen! Wil je een iTunes kaart kopen? Met deze cookies kunnen wij en derde


Read more

Fotoalbum maken hema ervaringen

Ga jij ook een fotoboek maken? Terug van weggeweest, zo kunnen we hema wel omschrijven. Het hema fotoboek ontvingen wij na een razendsnelle 4 werkdagen in huis en ook dit


Read more

De korting of het korting

Je wordt ontvangen met gratis koffie of thee! Heb je geen zin om zelf te koken of ben je met familie op vakantie in de provincie? Pak deze codeleeg, geldig


Read more

Most popular

Boekenbeurs korting gezinsbond
Johannes vindt dat helemaal niet gezellig. Hij houdt niet van sneeuw en wil wel weg, maar dat lukt nu niet meer. Samen lezen kan een rustmoment zijn voor het gezin..
Read more
Kortingscode made
Kies jouw favoriete designer artikelen en plaats ze in jouw winkelmandje. Let wel op, er kunnen eventueel retour- of ophaalkosten van toepassing zijn. De kortingscode is alleen geldig op..
Read more

Texel zoo openingstijden


texel zoo openingstijden

waren leuk, maar alles is oud en vervallen. Datum van activiteit: december 2018 5 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie. Wpo er nar toe, maar kom het niet vinden. Waardering van reizigers, uitstekend15, heel goed21, gemiddeld10. Daarnaast is de prijs blijkbaar met een euro gestegen en vond ik de locatie erg vies. Deze is up to date en klopt volledig. Zulke grote vogels in kooien.

De vlaggen bij aankomst zijn al verrot. Wij hebben er 3 gezien. Ook een stuk met losvliegende vogels. Teleurstelling, helaas een teleurstelling. Dat was dus eens en nooit weer.

De vogelshow van een half uur is een must. Ook de stokstaartjes zijn erg leuk. Datum van activiteit: mei 2018 Beoordeeld op kleine zoo, met fijne vogelshow een namiddagje vertoeven in deze kleine dierentuin. Dit vond ik zelf een beetje zielig. De grotere vogels krijgen in de toekomst meer de ruimte, wat naar mijn mening ook nodig. Wat een treurige bedoeling!


Sitemap