Top news

Kortingsbon ici paris

Dan zit je bij Douglas helemaal goed. Geldig t/m februari 2019, scoor tot 50 korting op geuren, make-up en skincare tijdens de beauty sale. Pak deze korting, geldig t/m februari


Read more

Park and fly schiphol korting

Vergelijk snel alle aanbieders, schiphol Smart Parking, kortingscodes. Op kunt u eenvoudig alle parkeermogelijkheden bekijken. Parkeren Schiphol helpt bij het vinden van een betrouwbare, goede en goedkope parking rondom Schiphol.


Read more

Psn kortingscode nederland

Geldig op bestellingen die worden opgehaald t/m Maak nu gebruik van deze actie. Gelukkig is er Cyber Monday. De maandag daarop en vaak al lang daarvoor zien we dezelfde prijsstunts


Read more

Most popular

Kortingsbon touracti
M is een informatieve website en verzamelt reistips, vakantie aanbiedingen en kortingen van alle soorten vakanties op 1 website. Deel het met de online community en moedig ook je familie..
Read more
15 korting groupon
Zalando kortingscode: 20 korting op je bestelling jijkiest Verlopen op: 15 extra korting met deze Zalando kortingscode jijkiest Verlopen op: Kortingscode: 50 20 extra korting bij Nike GET20 Verlopen op..
Read more

Korting hotel


korting hotel

vertellen je er graag álles over. Al zon 140 jaar, om precies te zijn. Op 600 meter van de Jordaan. Ga je toch de omgeving verkennen? Gasten kunnen 24 uur per dag gratis warme dranken en fruit krijgen aan de bar.

Het hotel beschikt over gratis WiFi en een tuin met een terras. Mits je tenminste nog uit je extreem comfortabele bed wlt komen, natuurlijk. Kamers met een balkon en/of spa bad zijn ook beschikbaar. Maar ondanks de rijke historie van het hotel, zijn de kamers fris en eigentijds. De kamers van het Oranje Hotel zijn zo ingericht dat je er eigenlijk niet meer weg wilt. 's Ochtends wordt er een ontbijtbuffet geserveerd met vele keuzemogelijkheden voor een goede start van de dag. Het ziekenhuis was speciaal bedoeld voor de kleine burgerstand. Toen in 1891 het Burgerziekenhuis, ontworpen door architect.L. Ontdek snel welke kamer het beste past bij jouw wensen! Van Gendt, opende was het met elektrisch licht, liften op waterkracht én centrale verwarming ultramodern. En hoewel het hotel door de jaren heen volledig gerenoveerd is, zijn er veel bijzondere details bewaard gebleven. . Vraag ernaar in ons hotel.


Sitemap