Top news

Selectdarts kortingscode

Op onze website kan jij je aanmelden voor twee verschillende nieuwsbrieven. Dit bespaart jou in eerste instantie een hoop tijd. De ene week vind jij hier veel modewinkels en de


Read more

Winter efteling korting air miles

Op de website van de Efteling kun je vroegboekkorting krijgen of Last Minutes boeken en zo besparen op je overnachting. Kijk op de website van de Efteling voor meer informatie.


Read more

Vakantiebeurs 2019 kortingscode ns

Van 10 tot en met barst het grootste vakantiespektakel van Europa weer los: de Vakantiebeurs! ZNX16498 Verlopen op: ctiecode Vakantiebeurs voor 4 korting ZML85473 Verlopen op: Kortingscode Vakantiebeurs: 4


Read more

Most popular

Korting blokker emmer
Hiervoor heb je helemaal geen zakelijk webshop account nodig. Als je nog meer wil besparen kun je gebruikmaken van een Blokker kortingscode. Je mist geen enkele interessante korting meer door..
Read more
Boven menshop korting
Aanstaande vrijdag maken wij de gelukkige winnaars bekend. Korting buddha to buddha, entreekaarten disneyland parijs korting, smit mode is een familiebedrijf dat gerund wordt door 8 neven en nichten. Bekijk..
Read more

Daluren korting vakantie


daluren korting vakantie

de overige daluren. In de maanden juli en augustus de hele dag. Heeft u een actiekaartje gekocht (bijvoorbeeld uit de Spoordeelwinkel, hema, Kruidvat etc.)? . Ga voor Dalkorting en krijg extra korting bovenop je leeftijdskorting! Zij waren onterecht veel geld kwijt, aldus een NS-woordvoerder tegenover. Maar als de reis begint tijdens de spits (06.30 tot.00 uur.00 uur tot.30 uur) betalen ze het volle pond. Kiwi Electronics kiwielectro) Twitter, martiniplaza Korting 2018, op feestdagen reist u de hele dag met de korting die bij uw abonnement hoort. Voor Keuzedagen met een Voordeelurenabonnement reist u de hele dag met korting op (dag na Hemelvaartsdag) in de maanden juli en augustus in de periode tussen Kerst en Oud Nieuw.

Lees ook op Business Insider, bijna de helft van de zzpers betaalt geen inkomstenbelasting met deze aftrekposten krijgen ze dat voor elkaar. Daardoor zouden reizigers die buiten de spits van hun korting gebruik willen maken, lang moeten wachten op een overstapstation. Het is wel even van belang om te weten of je een Dal Voordeel abonnement hebt of een Voordeeluren abonnement. Je korting op de standaard ritprijs kan oplopen tot maar liefst. Goede Vrijdag:, pasen: 1e Paasdag  en 2e Paasdag Koningsdag:, hemelvaartsdag:, pinksteren: 1e Pinksterdag  en 2e Pinksterdag Kerst: 1e Kerstdag 25 december 2019 en 2e Kerstdag 26 december 2019. Op een anonieme OV-chipkaart is leeftijdskorting niet mogelijk en kan je geen dalkorting plaatsen. Reizigers kunnen een tweede ov-chipkaart kopen voor 7,50 euro en daarmee het eerste deel van de reis voltooien.

Reizen tijdens feestdagen en vakanties Uitgelicht
Wanneer reist u met korting?
Daluren in de vakantieperiode NS Community

Ik heb je topic naar het subforum. Op feestdagen reist u de hele dag met de korting die bij uw abonnement hoort. Oplaadbaar op verschillende manieren, ook automatisch. Dan reist u ook op feestdagen de gehele dag vrij, uitgezonderd Koningsdag. Reizen op Keuzedagen tijdens feestdagen, heeft u een abonnement met Keuzedagen en korting eurocamp valt de feestdag op een doordeweekse dag? Kijk voor actuele informatie.


Sitemap