Top news

Korting kaarten share a perfect day

Ik had, zes maanden geleden, met John een afspraak in restaurant DE gouden lotus op de Vindictivelaan te Oostende. . Maar niet alleen in de pure horeca is in Gent


Read more

Korting eurodisney tickets

Het betreft hier alleen een e-ticket. Big Thunder Mountain en Phantom Manor Main Street.S.A. En dat geld kun je dan mooi weer besteden aan Disney-souvenirs! Klik hier voor de


Read more

Safari resort beekse bergen youtube

Faciliteiten, aanbod leuke speeltuin voor kinderen tot 12 jaar in het bezit van een zwemdiploma. Er zijn vele plekjes in Nederland waar uniek overnachten mogelijk. Wis selectie, eén moment


Read more

Most popular

Met 40 korting reizen
Elke dag zijn er wel nieuwe aanbiedingen online met flinke kortingen. Let erop dat je een deal zo snel mogelijk koopt, want de meeste acties zijn maar eventjes geldig. Dan..
Read more
Fotofabriek kortingsbon
Ontvang exclusieve Student Onesie korting alle actuele Student Onesie kortings codes Student Onesie kortingscode overzicht., Amsterdam. De klantenservice van, fotofabriek kan je op diverse manieren contacteren. Dan zal je..
Read more

Parachutespringen teuge korting


parachutespringen teuge korting

die over het algemeen eigen formulieren hanteren. 1-sprongs betekent zoals de naam al zegt 1 sprong. Beide opleidingsvormen starten altijd met een intensieve basis-grondopleiding. AFF is een moderne opleiding en staat voor "Accelerated Free Fall" oftewel de versnelde vrijeval opleiding. Om zelfstandig te mogen springen moet je 16 jaar of ouder zijn. Opgericht als vereniging en dat is het in basis nog steeds. Klik hier voor de volledige prijslijst. Na 7 sprongen (7 levels) ben je al in staat om zelfstandig een gecontroleerde vrijeval sprong te maken vanaf 4 km hoogte. Elke euro vloeit terug naar het paracentrum en dat zie en merk je aan alles. Er is formeel geen maximale leeftijd, maar er zijn niet veel mensen die na hun 60e nog een springcarriére opstarten. Wil je na het behalen van je staticline brevet doorgaan met springen en gaan vrijevallen dan kun je de AFF opleiding doen.

Nationaal Paracentrum Teuge - Parachutespringenparachutespringen teuge korting

Deze opleiding is eigenlijk een volledige Staticline opleiding met als extraatje 1 AFF sprong om toch een keer de vrijeval sport kortingscode te ervaren. Op Teuge worden jaarlijks verreweg de meeste sprongen van ons land gemaakt. Na die ene sprong kan gekozen worden om alsnog de volledige opleiding af te maken zoals omschreven bij de basis Staticline of AFF opleiding. Door de omvang zijn er uiteraard juridische entiteiten naast opgericht, maar als geheel zijn we een non-profit organisatie. Betaling kan ter plekke en bij voorkeur middels PIN. Maandag 4 februari 2019, tarieven 2019, tandemsprong (prijzen per persoon). De staticline trekt de parachute automatisch open direct na het verlaten van het vliegtuig, er is dus geen vrijeval.

Basisopleidingen, staticline (SL) opleiding 420,-, aFF opleiding.195,-, combi opleiding 595,- 1-sprongs Staticline 225,- 1-sprongs AFF 395,-, vervolg AFF na combi* 780,-, vervolg AFF na 1-sprongs AFF* 850. AFF is verreweg de beste methode om snel en veilig te leren vrijeval parachutespringen.


Sitemap