Top news

Kaartjes burgers zoo korting

Een dagje, burgers, zoo nu met 29 korting via Groupon, pak deze code3a8g Februari 2019 Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar bij Burgers Zoo Pak deze korting Augustus 2018


Read more

Kortingscode bibastore

En alle producten zijn op voorraad. Ben je op zoek naar hippe trendy. Bij de online shop ben je aan het juiste adres. Biba coupons and get upto 70 off


Read more

Kortingsbon hans en grietje

Harvesting Beans Ernte Von Bohnen Sperziebonen Oogsten Drone Landbouw Agriculture. Het verhaal is in veel landen bekend, in meerdere varianten. Het begin en het einde vertonen overeenkomsten met het


Read more

Most popular

Korting bus
25 Wachttijd bij kaartlezers bewerken De wachttijd van kaartlezers (ook wel anti-passback-tijd genoemd) bij bussen, trams en poortjes, paaltjes bij stations en perrons voorkomt dat een reiziger die heeft ingecheckt..
Read more
Pepper kortingscode ici paris
Zolang de voorraad strekt. Maargoed dus ik moest doorgeven als hij op mijn oude adres (van 7 jaar geleden) aangenomen was dan zouden ze een onderzoek starten en of het..
Read more

Ov korting abonnement


ov korting abonnement

niet en wordt er saldo afgeschreven. Let op:je hebt hiervoor het order. Stal uw fiets op rekening, zonder abonnementskosten, huur een OV-fiets op meer dan 300 locaties in Nederland of reis toeslagvrij met de Intercity Direct, tussen Rotterdam Centraal en Schiphol. Landelijke productvoorwaarden, hTM helpt je graag Klantenservice: (gebruikelijke belkosten) Maandag t/m vrijdag 07:00 22:00 uur Zaterdag 08:00 22:00 uur Zondag 09:00 22:00 uur Of op Facebook en Twitter.

Met Keuzedagen reist u 7 keer per jaar een dag lang onbeperkt met de trein in heel Nederland. Dan moet hij Samenreiskorting van zijn kaart verwijderen. Neem dan zo snel mogelijk contact op met de Klantenservice OV-chipkaart via telefoonnummer ( 0,10.m.). Inchecken tijdens daluren, uw ticket is alleen geldig als u tijdens de daluren incheckt. Vul zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 2 dagen, het online restitutieformulier in (optie: verkeerd product op OV-chipkaart gekocht). De reiziger met het NS-abonnement of Studentenreisproduct hoeft hiervoor niets te doen.

In de dienstregeling vind je je reiskosten als je reist op saldo. In de webshop vind je alle abonnementen en andere OV-chipkaartproducten. U betaalt de abonnementskosten voor het eerste jaar aan het einde van uw bestelling. . Als je zoekt op provincie, vind je alle producten die beschikbaar zijn. Hoe weet ik wat voor mij het meest voordelige abonnement is? Heeft uw kind nog geen OV-chipkaart? Heeft u geen iDeal? . Gratis 5x per jaar het magazine Spoor met leuke aanbiedingen. Dit kan bij de NS-kaartautomaat.


Sitemap