Top news

Perlaplast kortingscode

Zo kunt u in de shop kunststof platen, buizen en staven bestellen in het veel gevraagde. Voor de kunststof buis en kunststof staf kennen we alleen stuksprijzen en deze worden


Read more

Korting dutch home label

Nieuw van Jeanine Art: Collectie Young Animals. 10,-korting, schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Over Label, in 1991 is meubelfabrikant Label opgericht door Gerard van den Berg en zijn broer


Read more

Tectake korting

Hjh Office Startec (5) hjh office tewa (5) hjh office tula (5) hjh office vapor (5) 24Designs Racer (5) hjh office aspera (5) hjh office orion (4 hjh Office


Read more

Most popular

Hg kortingsbon
Deelt de informatie die zij verkrijgt middels het gebruik van cookies en vergelijkbare technieken, waaronder ook persoonsgegevens, in een samenwerkingsverband genaamd NLProfiel van Buymedia Nederland met Sanoma en Telegraaf Media..
Read more
Marie jo avero korting
Is daarom grote en kleine cupmaten specialist. Nu bij prima donna badmode voor grote (cup)maten 2015! Prima Donna Madison in diverse basis kleuren. Wil je een leuk hemdje of topje..
Read more

Korting entree beeld en geluid


korting entree beeld en geluid

op tweede Paasdag, Koningsdag, meivakantie, tweede Pinksterdag, herfstvakantie en kerstvakantie. Daarnaast vind je hier ook hoogtepunten uit 60 jaar televisiejournaal.

Beeld en geluid korting, hilversum, korting entreekorting entree beeld en geluid

korting entree beeld en geluid

Leuk voor jong en oud! Bij de kassa kun je hier naar vragen. Op oudere navigatiesystemen vind je ons op Sumatralaan 45, 1217. Tijden, het museum, de Beeld en Geluid experience, is dinsdag t/m zondag open van 10 tot 17:00 uur. Rolstoelgebruikers betalen de normale tarieven, toegang voor de begeleider is gratis. Perfect voor een dag in het weekend of een regenachtige vakantiedag. Met een Museumkaart of BankGiro Loterij VIP-kaart is de toegang gratis, en heb je geen ticket nodig. In het paviljoen kijkbuiskinderen zie je de 'echte' meneer de Uil en nog veel meer aandenkens aan kinderprogramma's van toen, zoals Ti-ta-tovenaar, Telekids en Paulus de Boskabouter. De Beeld en Geluid experience is grotendeels toegankelijk per rolstoel.

Als burger wil je graag weten wat er in Den Haag besproken wordt. Interessant en vol met tips. Je bekijkt oude fragmenten in de jukeboxen en ziet de gebruikte kostuums en rekwisieten van dichtbij. Zo neem je bijvoorbeeld je eigen videoclip op en presenteer je zelf het nieuws.


Sitemap