Top news

H&m kortingscode maart 2019

Antwerpen is een waar genot om rond te struinen en te winkelen. De korting kan oplopen tot. Ook in de fysieke winkels vind je de aanbiedingen op speciale plekken. Pak


Read more

Kerstplaza korting

Ook dit jaar wordt u natuurlijk in het Parktheater overladen met bijzondere tentoonstellingen en meer dan spectaculaire acts. Wat te doen in december - Wereldkerstcircus Carré, Amsterdam - Het Wereldkerstcircus


Read more

Babor producten korting

Korting vanaf een bepaald orderbedrag (bijv. La Bella Donna Mineral Make-Up, cadeaubonnen, aphro Celina Eyelash Serum. Zoeken, nieuwsbrief, wilt u onze nieuwsbrief met kortings-vouchers en aanbiedingen ontvangen? Helpling amsterdam kortingscode


Read more

Most popular

Kortingscode costes gratis verzenden
Hieronder een voorbeeld van wat ik vond toen. Altijd op de hoogte van een Costes korting. Met zon Costes kortingscode hoef je bijvoorbeeld geen verzendkosten te betalen of krijg je..
Read more
Kortingscode van haren 5 euro
Van Haren korting tips. Het is dus heel erg fijn om gebruik van korting op kleding en dergelijke te kunnen maken. Voor alle schoenenliefhebbers is VanHaren de beste plek om..
Read more

Korting entree beeld en geluid


korting entree beeld en geluid

op tweede Paasdag, Koningsdag, meivakantie, tweede Pinksterdag, herfstvakantie en kerstvakantie. Daarnaast vind je hier ook hoogtepunten uit 60 jaar televisiejournaal.

Beeld en geluid korting, hilversum, korting entreekorting entree beeld en geluid

korting entree beeld en geluid

Leuk voor jong en oud! Bij de kassa kun je hier naar vragen. Op oudere navigatiesystemen vind je ons op Sumatralaan 45, 1217. Tijden, het museum, de Beeld en Geluid experience, is dinsdag t/m zondag open van 10 tot 17:00 uur. Rolstoelgebruikers betalen de normale tarieven, toegang voor de begeleider is gratis. Perfect voor een dag in het weekend of een regenachtige vakantiedag. Met een Museumkaart of BankGiro Loterij VIP-kaart is de toegang gratis, en heb je geen ticket nodig. In het paviljoen kijkbuiskinderen zie je de 'echte' meneer de Uil en nog veel meer aandenkens aan kinderprogramma's van toen, zoals Ti-ta-tovenaar, Telekids en Paulus de Boskabouter. De Beeld en Geluid experience is grotendeels toegankelijk per rolstoel.

Als burger wil je graag weten wat er in Den Haag besproken wordt. Interessant en vol met tips. Je bekijkt oude fragmenten in de jukeboxen en ziet de gebruikte kostuums en rekwisieten van dichtbij. Zo neem je bijvoorbeeld je eigen videoclip op en presenteer je zelf het nieuws.


Sitemap