Top news

Kortingscode yoursportshop

Kortingscode Yoursportshop 2019 en andere aanbiedingen Februari, promotiecode Yoursportshop voor gratis levering acties Yoursportshop. Maak gewoon gebruik van de korting! Lees verder Alleen deze 48 uur ontvang je bij m


Read more

Kortingsbon voor dumpstore

Vodafone zeige SMS-Kurzwahlen für andere Länder). Pak deze korting, geldig op de aanbiedingen. Bezoek de winkel en pak je korting Geldig t/m januari 2019 Praxis kortingscode: 20 korting op


Read more

Kortingscode cruyff classics

Onzichtbaar altijd al onzichtbaar willen gambar winnie the pooh baby zijn? Heimwee naar de onvergetelijke nineties? Pas op dat je de bestelling niet per ongeluk plaatst voordat je de code


Read more

Most popular

Korting online eten bestellen den haag
Wist je dat als je bij Thuisbezorgd via je account bestelt je automatisch bonuspunten spaart die je in de bonuswinkel kunt inwisselen voor fantastische kortingen bij thuisbezorgd en bij vele..
Read more
Kpn film1 korting
Dan ontvang je maandelijks korting op jouw abonnement. Check de website en ontdek hoeveel cashback je ontvangt per abonnement of product. Korting scoren op smartphones bij KPN. Een KPN Alles-in-1..
Read more

Korting entree beeld en geluid


korting entree beeld en geluid

op tweede Paasdag, Koningsdag, meivakantie, tweede Pinksterdag, herfstvakantie en kerstvakantie. Daarnaast vind je hier ook hoogtepunten uit 60 jaar televisiejournaal.

Beeld en geluid korting, hilversum, korting entreekorting entree beeld en geluid

korting entree beeld en geluid

Leuk voor jong en oud! Bij de kassa kun je hier naar vragen. Op oudere navigatiesystemen vind je ons op Sumatralaan 45, 1217. Tijden, het museum, de Beeld en Geluid experience, is dinsdag t/m zondag open van 10 tot 17:00 uur. Rolstoelgebruikers betalen de normale tarieven, toegang voor de begeleider is gratis. Perfect voor een dag in het weekend of een regenachtige vakantiedag. Met een Museumkaart of BankGiro Loterij VIP-kaart is de toegang gratis, en heb je geen ticket nodig. In het paviljoen kijkbuiskinderen zie je de 'echte' meneer de Uil en nog veel meer aandenkens aan kinderprogramma's van toen, zoals Ti-ta-tovenaar, Telekids en Paulus de Boskabouter. De Beeld en Geluid experience is grotendeels toegankelijk per rolstoel.

Als burger wil je graag weten wat er in Den Haag besproken wordt. Interessant en vol met tips. Je bekijkt oude fragmenten in de jukeboxen en ziet de gebruikte kostuums en rekwisieten van dichtbij. Zo neem je bijvoorbeeld je eigen videoclip op en presenteer je zelf het nieuws.


Sitemap