Top news

Park hilaria kortingsbonnen

Voor de kleinsten zorgt de Park Hilaria mascotte Larie de Kanarie samen de Vinkjes voor de vrolijke noot. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: het zijn dagen met een blijvende


Read more

Kortingsbon stoffendamed

Nu ben je klaar om te betalen, klik op bestellen en betalen en je hebt een bestelling geplaatst bij Zalando. Werkt jouw kortingscode niet? Pak deze korting, geldig t/m februari


Read more

Menzis korting pearle

Deze moet zo compleet mogelijk zijn. Muller - Mouthaan Ik was erg blij met de tegoedbonnen. Scheelt toch weer 25 euro op mijn lenzen. Deze ketens vindt u niet


Read more

Most popular

Kortingsbonnen paleis het loo
Wil je graag beroemd worden? Het was een mooie tentoonstelling met foto's en bewegende beelden. Dat opent deuren, hele leuke deuren. Een heleboel pracht en praal, niet eens alleen in..
Read more
Lovers canal cruise kortingscode
Ze kunnen worden ingesteld door ons of door externe providers wiens diensten we hebben toegevoegd aan onze pagina's. Deze dag kun je natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder een..
Read more

T mobile korting samen


t mobile korting samen

Ik lees dat die korting gaat vervallen per ingang van mijn nieuwe abo, maar dat kan toch niet zomaar? Deze twee voordelen gaan nu verdwijnen. Vergelijk meer T-Mobile-abonnementen, ben je op zoek naar een nieuwe smartphone met abonnement?

Meld je aan voor een van de besloten T-Mobile Samen Facebookgroepen. Wat gaat daar op de verlengingsdatum, 2 augustus, nu mee gebeuren? Nieuwe klanten kunnen alleen de nieuwe familiekorting inzetten. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is een T-Mobile Samen groep aanmaken met familieleden en vrienden met een T-Mobile abonnement. Klanten die vanaf die dag een tweejarig Unlimited-abonnement afsluiten, kunnen aanspraak maken op de korting.

Wanneer een T-Mobile klant een vriend(in) aandraagt als nieuwe klant, krijgen ze allebei eenmalig 25,00 euro korting op de volgende factuur. Eén van de kortingsregelingen is de Samen-korting. Bij drie aansluitingen is dit 25,00 euro per maand en bij vier schoolpas korting tot zes aansluitingen 22,50 euro per maand. Bij twee abonnementen binnen hetzelfde huishouding is de korting 6,50 euro per abonnement, bij drie abonnementen 10 euro en bij vier tot zes 12,50 euro. Als er op hetzelfde adres een tweede Unlimited abonnement afgesloten wordt, bedragen de kosten voor allebei 28,50 euro per maand.


Sitemap