Top news

Samenreiskorting 4 euro

Machinisten van teministe de IC-Direct hebben het werk neergelegd. Dit zijn dus blijkbaar reizigers die wegens plaatsgebrek op het perron achter moesten blijven. 15 februari 2015 tumult over onhandige E-mail


Read more

Kortingscode deliveroo leuven

Als je verwacht dat je niet op tijd bij het afleveradres kan zijn om je order in ontvangst te nemen, laat het ons dan weten. Dit kan via de Help


Read more

Kortingsbon praxis tm 12 nov

Thuisbezorgd via praxis.nl 99 service op praxis.nl.50 Storemax maatwerk kasten en interieur 25 korting Compleet assortiment schuifdeuren en kastinterieurs. Van junior tot Olympisch kampioen. Praxis, folder, in de folder staan


Read more

Most popular

Fietsvoordeelshop kortingsbon
Februari 2019 30 korting bij about YOU met deze kortingscode Pak deze code5i5i Deze kortingscode is alleen geldig op artikelen in de sale. Zo is besparen via Shopkorting de meeste..
Read more
Eemhof korting
Een leuk, en lekker warm, dagje uit! We hope that you enjoy your visit to the Northvale Korting website and find it informative. Zusätzlich bieten sie einen langlebigen Betrieb bei..
Read more

Treinkaartje voor 9 uur reizen


treinkaartje voor 9 uur reizen

t/m 04:00 uur en op zaterdag en zondag de gehele dag met als uiterste reisdatum 2 september. Vermindering kaartjesverkoop bewerken, bij kleinere stations vond of een vereenvoudigde vorm van kaartverkoop plaats of helemaal geen kaartverkoop, en werd verwezen naar de conducteur, die dan een geschreven kaartje afgaf. Ideaal voor een dagje kerstshoppen, winkelen of bezoek aan vrienden/familie. Dal Voordeel abonnement 29 In oktober en november 2017 bestelt u het Dal Voordeel abonnement voor slechts 29! Meer over: AH Treinkaartjes NS Dagkaart bij Albert Heijn 14 In oktober 2018 bestelt u weer een NS dagkaart bij Albert Heijn. Vanaf kortingsbon pixperience augustus wordt in- en uitchecken ook om een andere reden onvermijdelijk: de NS wil het aantal stations met gesloten poortjes dan langzaam uitbreiden. De goedkope treinkaartjes van de Spoordeelwinkel in combinatie met tussendoortje bij Febo zijn verkrijgbaar voor 19, te gebruiken t/m 31 augustus 2017 en geldig in treinen van NS, Arriva, Breng Connexxion, Syntus en Veolia vanaf 09:00 uur (in het weekend de hele dag). Kijk op: Internationale Treinkaartjes NS Acties in 2019 De NS houdt regelmatig acties en deze publiceren wij vrijwel direct op onze website. Meer over: Superdal Dagkaart actie! Primera Dagkaart (september 2017) Bestel van 04 september t/m 17 september 2017 een OV Dagkaart bij Primera.

Koop minimaal 7 dagen voor vertrek een treinkaartje naar Belgi en bespaar fors!
Zo betaal je doordeweeks (maandag t/m donderdag) nooit meer dan 20 euro voor een enkeltje Antwerpen.
Tijdelijk bestelt u een goedkoop treinkaartje enkele reis voor 12,50.
Geldig van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag.

NS Dagkaart 19,50, bekijk Actie. Dit bleek in eerste instantie een kaartje te zijn dat op om 04:01 uur werd aangeschaft op station Den Haag Ypenburg. Het e-ticket is alleen geldig als het is afgedrukt (in kleur of in zwart-wit) op blanco A4-papier, in portretformaat (verticaal) zonder aanpassing van de printgrootte, op een laser- of inktjetprinter.

Met groepen van 4 t/m 7 personen profiteert u van groepskorting in de trein. De handleiding vind je in de bevestiging van ActievandeDag. Je ontvangt na aankoop een bevestiging. Het kabinet wilde afschaffing pas toestaan als er een oplossing was bedacht voor het dubbele opstaptarief dat reizigers betalen als ze met verschillende vervoerders reizen. Dan kun je bij Actie van de Dag een dagretour kopen voor 18,50. Hiermee kunt u in de periode van 27 maart t/m een hele dag onbeperkt reizen met treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Meer over de Bakker Bart actie Hema treinkaartjes 17,50 De Hema treinkaartjes zijn verkrijgbaar t/m voor 17,50 verkrijgbaar via de webshop of een vestiging bij u in de buurt! Dit wil je weten! Op zaterdag, zondag en feestdagen de gehele dag geldig.


Sitemap