Top news

Perry kortingscodes

Lijkt ook op alles te werken, dus doe je voordeel hiermee! Haal je je bestelling op bij een winkel van Perry Sport? Al kom je op de homepagina van Perry


Read more

Kortingscode trouwartikelen.nl

Accepteer de cookies van de webshop waar je winkelt. Surf niet naar vergelijkingsites of kortingsites tijdens je aankoop. Aanmelden, klik hier om je kortingscode in te voeren. Zodra je op


Read more

Korting blijdorp airmiles

Als je de nieuwe AH Bonuskaart activeert, kun je de kaarten weer aan elkaar koppelen. Dankzij de ligging is niet alleen het uitzicht fenomenaal, de Cauberg is tevens een


Read more

Most popular

Dokkumer vlaggen centrale kortingscode
Bestel uw vlag, vlaggenmast of spandoek online via de webshop van DVC. Product ziet er goed uit, Prima bedrijf van oudsher. Hoe kan ik een Vlaggen winkel kortingscode gebruiken? Ajax..
Read more
Lidl korting planckendael
De korting van 7,50 euro is van toepassing op de standaard individuele toegangsprijs voor kinderen, budget car rental promo code australia jongeren, volwassenen of 60 interessante kortingen, vergelijkbaar met die..
Read more

Korting studenten ov kerstvakantie


korting studenten ov kerstvakantie

aan de rechterzijde van de website. Je kunt dus als weekstudent doordeweeks gratis reizen met je studenten OV-chipkaart, terwijl je als ook doordeweeks op saldo reist. Eerste kerstdag OV studentenkaart.

Kijk dan op onze. Ben je benieuwd wanneer er nog meer speciale regels gelden betreffende het gratis reizen? Heb je een weekabonnement? Tweede kerstdag studenten OV-chipkaart, ook op, tweede Kerstdag reizen de weekstudenten op saldo en reizen de weekendstudenten gratis. Je wilt immers niet een trein missen omdat je te weinig saldo op je OV-chipkaart hebt staan. Het studentenreisproduct is niet geldig op het nachtnet van bus-, tram- en metrovervoerders. Kijk voor uitgebreide informatie over wanneer je gratis reist of op korting reist op (nieuw venster). Bekijk het schema om te zien wanneer je gratis, met korting of tegen het volle tarief reist. Studenten mogen binnen Nederland reizen met alle treinen van NS International, behalve met de Thalys. Weekendstudenten hoeven zich geen zorgen te maken, want die reizen gratis op eerste kerstdag. Dan reis je op deze feestdagen met korting van.00 tot.00 uur de volgende dag. Voor de Intercity Direct geldt een toeslag.

Voor studenten met een studentenreisproduct op hun, oV -chipkaart, gelden andere regels dan voor overige. Vrij reizen van maandag.00 uur tot zaterdag.00 uur (behalve op feestdagen en van 16 juli.00 uur tot 16 augustus.00 uur korting van zaterdag.00. Tijdens de kerstvakantie reis je gewoon met je studentenreisproduct zoals. De feestdagen reizen studenten met een weekabonnement met korting, dus niet.

Jones brothers coffee kortingscode
Da korting dagje uit centerparcs
Subway korting coupon
Lucardi kortingscode invoeren


Sitemap