Top news

Vero moda kortingscode 20

Kom eens langs en combineer het bezoek bijvoorbeeld met een fijn weekendje weg. Neem een kijkje en ontdek nieuwe stijlen, stap uit je comfortzone en probeer wat nieuws uit.


Read more

Kortingscode voertonnen.nl

Het is superslim dat jij naar bent gegaan voor extra korting, want veel mensen weten niet dat je op deze manier extra kunt besparen. Een houten regenton geproduceerd van kunststof


Read more

Kortingsbonnen hellendoorn

Charges may be applicable. The maximum number of extra beds/children's cots permitted in a room. Marketing_Sales_APH, Public Relations Manager at Avonturenpark Hellendoorn, responded to this reviewResponded August 20, 2018. For


Read more

Most popular

Kortingscode budget autoverhuur
Hotelcadeau kortingscode 2018, de online drogist kortingscode. Veel, maar niet alle, winkels zullen op zijn minst een bericht weergeven waarin wordt uitgelegd of uw aankoop is ongeldig of komt niet..
Read more
Op korting reizen ov kaart van iemand anders
Hoewel de betreffende vervoerder beargumenteerde dat de jongen geen geldig kaartje had, werd dit in de rechtszaak niet geaccepteerd. OV -chipkaart gecontroleerd en krijg je een boete wegens het..
Read more

Korting studenten ov kerstvakantie


korting studenten ov kerstvakantie

aan de rechterzijde van de website. Je kunt dus als weekstudent doordeweeks gratis reizen met je studenten OV-chipkaart, terwijl je als ook doordeweeks op saldo reist. Eerste kerstdag OV studentenkaart.

Kijk dan op onze. Ben je benieuwd wanneer er nog meer speciale regels gelden betreffende het gratis reizen? Heb je een weekabonnement? Tweede kerstdag studenten OV-chipkaart, ook op, tweede Kerstdag reizen de weekstudenten op saldo en reizen de weekendstudenten gratis. Je wilt immers niet een trein missen omdat je te weinig saldo op je OV-chipkaart hebt staan. Het studentenreisproduct is niet geldig op het nachtnet van bus-, tram- en metrovervoerders. Kijk voor uitgebreide informatie over wanneer je gratis reist of op korting reist op (nieuw venster). Bekijk het schema om te zien wanneer je gratis, met korting of tegen het volle tarief reist. Studenten mogen binnen Nederland reizen met alle treinen van NS International, behalve met de Thalys. Weekendstudenten hoeven zich geen zorgen te maken, want die reizen gratis op eerste kerstdag. Dan reis je op deze feestdagen met korting van.00 tot.00 uur de volgende dag. Voor de Intercity Direct geldt een toeslag.

Voor studenten met een studentenreisproduct op hun, oV -chipkaart, gelden andere regels dan voor overige. Vrij reizen van maandag.00 uur tot zaterdag.00 uur (behalve op feestdagen en van 16 juli.00 uur tot 16 augustus.00 uur korting van zaterdag.00. Tijdens de kerstvakantie reis je gewoon met je studentenreisproduct zoals. De feestdagen reizen studenten met een weekabonnement met korting, dus niet.

Jones brothers coffee kortingscode
Da korting dagje uit centerparcs
Subway korting coupon
Lucardi kortingscode invoeren


Sitemap