Top news

Gvb korting

There is no discount when traveling by train, on the night network or by ferries. Transport company: gvbconnexxionEBS Type of season ticket monthannual Full-tariff price: .00 per month 190.00 per


Read more

Balade kortingsbon

Iedere productie, reproductie of weergave van deze site, hetzij volledig, hetzij gedeeltelijk (tekst, beeld of geluid op eender welke informatiedrager, is verboden. Lage prijzen, wie wordt daar nu niet enthousiast


Read more

Lego aanbieding bol.com

Het is ook mogelijk om de platen aan elkaar te maken met behulp van verschillende Lego blokjes. Lego, juniors (51 lEGO, architecture (36 lEGO, disney (35 lEGO, elves (31


Read more

Most popular

Duplo korting
Nu besteld, morgen in huis 14,99. Deze grotere blokjes zijn makkelijk om mee te bouwen en kunnen niet zo makkelijk worden ingeslikt. Nieuw, lEGO duplo 10885 Mijn Eerste Leuke..
Read more
25 procent korting disney
Indien de aanbieding op de door jou gekozen aankomstdatum niet beschikbaar is voor het hotel van je keuze, kies dan een andere aankomstdatum of een ander Disney hotel. Voor een..
Read more

Museumkaart korting buitenland


museumkaart korting buitenland

toeslag betreft dit op de website te vermelden, ook voor de niet museumjaarkaarthouders is dit prettig om te weten. Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Delen van persoonsgegevens met derden. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Eventerprise BV en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: - Voor- en achternaam - Adresgegevens - Telefoonnummer - E-mailadres - IP-adres - Bankrekeningnummer, bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken. Ik ben niet verbonden aan Museumkaart en weet dus niet of het bedrag wel of niet terug kunt krijgen. Vroeger kregen we elk kwartaal een brochure met daarin toekomstige exposities. Als voorbeeld Breda's Museum, de Elvis Code, staat op site entree 7,50 Aan de kassa is dit 11,- en voor de museumkaarthouders een toeslag van 3,50.

Kinderbestekwinkel kortingsbon
Heel holland zingt hazes korting
Treatwell kortingscode oktober 2019
Thermae 2000 korting

Eventerprise BV blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Reactie infoteur, Onder het kopje Belangrijk! In het Kröller-Müller Museum vind je de op én na grootste Van Goghverzameling ter wereld: bijna negentig schilderijen en ruim 180 tekeningen. De Vereniging Rembrandt steunt al sinds 1883 Nederlandse musea bij het aankopen van topkunst. De vervaldatum kun je vinden op de kaart. Maar ook nu spelen de leden van de Vereniging inmiddels zijn dat er meer dan.500 een onmisbare rol bij het uitbreiden en beschermen van de openbare kunstcollecties in Nederland.

De Stichting Museumkaart (een ongesubsidieerde instelling) wil het bezoek aan de musea in Nederland bevorderen en doet dat op verschillende manieren. Onze tickets worden verzorgd door een externe partij namelijk: Ticketcounter, dus wanneer u online tickets heeft gekocht en die zijn niet binnen gekomen of iets dergelijks is het beste om hen te contacten. Nieuws pecial Forces bedanst de kracht van speciaal onderwijs. Op 18 februari 2019 dansen ruim 60 kinderen mee in de voorstelling Special Forces in Schouwburg Amphion in Doetinchem.


Sitemap