Top news

Bol com 2.50 korting

Op deze manier maak je altijd gebruik van de hoogst mogelijke korting. Waar wacht je nog op? Bestel nu twee eigentijdse of klassieke televisieseries voor een totaalprijs van slechts 30


Read more

Inwoners drenthe met korting naar wildlands

Verlopen, tickets Wildlands voor 22,50, maak nu op gebruik van de "koop nu" functie en betaal 45 voor 2 tickets incl de adminstratiekosten (dit is 22,50 per ticket).Ie. Verder overweegt


Read more

C en a korting jassen

Bekijk dan de collectie herenjassen van arma. Je ontvangt dit tegoed bovenop een sale, kortingscode of andere actie. Neem eens een kijkje in de collectie stijlvolle en waterproof regenjacks.


Read more

Most popular

Hoesjesweb kortingscode
Read more, kortingscode allerhande box, je kunt nu de Marley Spoon maaltijdbox bestellen met een flinke korting. Vorherigen Tweet einfügen, medien beifügen, auf Twitter anmelden. Vodafone zeige SMS-Kurzwahlen für andere..
Read more
Kortingsbon the dog company ponte san pietro
De korting is alleen geldig op het moment van boeken. Makkelijk je vakantie boeken en wereldwijd snel en veilig betalen. Overige foto acties van Myposter, pagina: Myposter actiecodes en kortingscodes..
Read more

Collectiviteitskorting czdirect


collectiviteitskorting czdirect

ZZP Zorgverzekering met ZZP Zorgcoach. De procedure verschilt per verzekeraar. Kortingspercentage aanvullende premie: 10, collectiviteitskorting mogelijk: Ja, collectiviteitskorting, menzis Zorgverzekering, premie per maand bij 385 eigen risico: 113,46, premie per maand bij 885 eigen risico: 93,46. Klik op de rode button boven de tabel voor meer informatie over de collectieve korting bij. CZdirect, zoals Start, Basic, Extra of Tand? Met premiekorting en gratis zorgdiensten voor het hele gezin.

Die hebben dezelfde naam gehouden. Met extras en speciale korting voor het hele gezin korting metropolis antwerpen op uw zorgpremie. Kijk of uw organisatie meedoet. Mooie kortingen en aanbiedingen, we zijn er ook voor je als je gén zorg nodig hebt. Het KvK-nummer hoeft niet van jezelf te zijn, maar mag ook van je werkgever, partner of werkgever van je partner zijn. Kortingspercentage basispremie: 7, kortingspercentage aanvullende premie: 9, collectiviteitskorting mogelijk: Ja, collectiviteitskorting, nationale Nederlanden, premie per maand bij 385 eigen risico: 118,31. Besparen met collectiviteitskorting, cZ, de maandelijkse zorgpremie van CZ voor de polis Zorgbewust bedraagt in 2019 120,45 bij een eigen risico van 385. Wanneer je het KvK-nummer van de werkgever van je partner opgeeft is het van belang dat hij/zij als hoofdverzekerden op de polis geregistreerd staat. Ga dan naar Mijn. Hieronder staat een overzicht van zorgverzekeraars met bijbehorende collectiviteitskorting. Daarnaast kun je na aftrek van collectiviteitskorting ook nog 2 korting krijgen als je het bedrag op jaarbasis betaalt. Bij onderstaande verzekeraars kunt u mogelijk een collectieve korting aanvragen.

Hieronder staat een overzicht van zorgverzekeraars met bijbehorende collectiviteitskorting.
Na aftrek van de collectiviteitskorting van 7 wordt de maandelijkse premie van de CZ zorg-op-maatpolis 116,06 bij een eigen risico van 385.
De CZ Zorgbewustpolis De Zorgbewustpolis is de goedkoopste polis van.


Sitemap