Top news

Protislank kortingscode

Deze, protislank kortingscodes werkte niet toen wij ze probeerden in februari 2019. Je hoeft nu niet lang meer te wachten tot je de producten in huis hebt. Door jezelf


Read more

Bol.com verjaardagskorting inwisselen

Ook de nieuwsbrief is dan zeker interessant. Inloggen, bekijk eerdere bestellingen en proefdrukken, bestel sneller met bewaarde adresgegevens. Voeg bij Giftcard of kortingscode je fonQ kortingscode. M heeft ook


Read more

Korting appeltern 2019

Achter de schermen op de website. Voor het eerst in ons bestaan durven we ook de aandacht te vragen voor onze bloembollen. Een massage, gezichtsbehandeling én uitgebreide lunch. Actuele kortingscode


Read more

Most popular

Npb korting
Maart 2013 waren er 515 duizend vakbondsleden tussen 25 en 45 jaar. Vorig jaar was dat gedaald tot 1,7 miljoen, becijferde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). In Drenthe..
Read more
Korting pronto kinepolis
Een avondje uit met dit bioscoop arrangement, eerst heerlijk uit eten en vervolgens een filmpje pakken in de bioscoop. Kinepolis, enschede Colosseum 60 7521 PT Enschede Nederland Tel. Ochtendvoorstellingen zijn..
Read more

Collectiviteitskorting czdirect


collectiviteitskorting czdirect

ZZP Zorgverzekering met ZZP Zorgcoach. De procedure verschilt per verzekeraar. Kortingspercentage aanvullende premie: 10, collectiviteitskorting mogelijk: Ja, collectiviteitskorting, menzis Zorgverzekering, premie per maand bij 385 eigen risico: 113,46, premie per maand bij 885 eigen risico: 93,46. Klik op de rode button boven de tabel voor meer informatie over de collectieve korting bij. CZdirect, zoals Start, Basic, Extra of Tand? Met premiekorting en gratis zorgdiensten voor het hele gezin.

Die hebben dezelfde naam gehouden. Met extras en speciale korting voor het hele gezin korting metropolis antwerpen op uw zorgpremie. Kijk of uw organisatie meedoet. Mooie kortingen en aanbiedingen, we zijn er ook voor je als je gén zorg nodig hebt. Het KvK-nummer hoeft niet van jezelf te zijn, maar mag ook van je werkgever, partner of werkgever van je partner zijn. Kortingspercentage basispremie: 7, kortingspercentage aanvullende premie: 9, collectiviteitskorting mogelijk: Ja, collectiviteitskorting, nationale Nederlanden, premie per maand bij 385 eigen risico: 118,31. Besparen met collectiviteitskorting, cZ, de maandelijkse zorgpremie van CZ voor de polis Zorgbewust bedraagt in 2019 120,45 bij een eigen risico van 385. Wanneer je het KvK-nummer van de werkgever van je partner opgeeft is het van belang dat hij/zij als hoofdverzekerden op de polis geregistreerd staat. Ga dan naar Mijn. Hieronder staat een overzicht van zorgverzekeraars met bijbehorende collectiviteitskorting. Daarnaast kun je na aftrek van collectiviteitskorting ook nog 2 korting krijgen als je het bedrag op jaarbasis betaalt. Bij onderstaande verzekeraars kunt u mogelijk een collectieve korting aanvragen.

Hieronder staat een overzicht van zorgverzekeraars met bijbehorende collectiviteitskorting.
Na aftrek van de collectiviteitskorting van 7 wordt de maandelijkse premie van de CZ zorg-op-maatpolis 116,06 bij een eigen risico van 385.
De CZ Zorgbewustpolis De Zorgbewustpolis is de goedkoopste polis van.


Sitemap