Top news

Tamaris schoenen korting

Data'Navigation' van lopen met lopen met. Om je een indruk te geven kan je hier de collectie. Lees hier alles over de feelgood-technologien van Tamaris Wist je dat: Tamaris zo


Read more

Kortingsbon race planet delft

Karting, we have a large number of cutting-edge karts lined up for everyone over 14 years of age. Read more, kortingscode converse all stars band, converse Sneakers hoog 'chuck


Read more

Michael kors horloges heren sale

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email. Hij is momenteel een grote naam in de mode-rijk, zijn Koninkrijk zich uitstrekt van kleding tot sieraden, horloges en accessoires sinds


Read more

Most popular

Hoeveel korting op witgoed
Zodoende kun jij optimaal besparen op al je aankopen bij. Zowel kleine als grote acties worden via de m nieuwsbrief gecommuniceerd, en zelfs als je jarig bent krijg je een..
Read more
Procent berekenen in excel
We typen eerst in cel J2: Verschil. Zoals bij elke Excel-formule, kan de procentuele wijzigingsberekening waarden gebruiken die zijn opgeslagen in uw spreadspeed in plaats van werkelijke getallen. Hoewel de..
Read more

Samenreiskorting 4 euro


samenreiskorting 4 euro

connexxion-directeur Connexxion-directeur Bart Schmeink stuurde een erg onhandig mailtje de wereld. OV-chipkaartpoortjes mogen nooit en te nimmer worden misbruikt voor crowd control door mensen wederrechtelijk hun bewegingsvrijheid te ontnemen. Steeds opnieuw blijkt het systeem vals alarm te geven, waarbij desondanks de treindienst geheel wordt stilgelegd. Voor Beter OV vraagt de Inspectie ILT de zaak te onderzoeken en voorlopig een rijverbod uit te vaardigen. Voor Beter OV zal dit standpunt de komende week onder de aandacht brengen van ProRail, de spoorvervoerders, de staatssecretaris en ILT. 16 augustus 2015 schennispleger gaat ongestoord zijn gang OP treinperron Op het perron van Venlo werd een schennispleger betrapt door een reiziger.

Dal Vrij Abonnementensamenreiskorting 4 eurosamenreiskorting 4 euro

Met Dal Vrij reist u onbeperkt buiten de spits, in het weekend en op feestdagen bij alle Nederlandse treinvervoerders. Goedendag, Ik heb 38 euro op mijn persoonlijke chipkaart staan en wil die er graag afhalen omdat mijn chipkaart nu gecombineerd is met mijn ooievaarspas, zodat ik vrij reizen heb in Den Haag, nu kan ik dat alleen als er minder dan 30 euro.

Column Rikus Spithorst FNV past stilzwijgen over ACM-boete voor NS Wij vragen ons af of de ACM wel de belangen van de consument dient. Het gebeurt meermalen dat reizigers verzuimen om in te checken. In de regiotaxi's die tot het openbaar vervoer worden gerekend, is de OV-chipkaart niet te gebruiken. Voor Beter OV is van mening dat de gebeurtenissen rond de sneeuwval in december en de computerstoring van gisteren diepgravend moeten worden onderzocht. Lees ook de column van onze voorzitter. Op verzoek van Voor Beter OV gaat de NS de gedupeerde reizigers nu actief benaderen en krijgen zij het teveel betaalde klaargezet zodat zij dat op hun OV-chipkaart kunnen laden.

Kortingsbon vanaf 75 euro zalando
Kortingscode van haren 5 euro


Sitemap