Top news

Aanbieding thalys antwerpen

Deze zal moeten worden geactiveerd op het station zelf of op de website. Via de nieuwsbrief van, thalys ontvang je altijd als eerst een nieuwe kortingscode of actie. Een trip


Read more

Korting hypotheekrente bij overwaarde rabobank

Ook als het gaat om de hypotheek regeling. Loopt uw spaarhypotheek bij een van de volgende verstrekkers? Wij denken dat het op dit moment voor u niet zinvol is om


Read more

Kortingscode geen verzendkosten hm

We doen catering voor grote en kleine groepen, en er zijn workshops met betrekking tot vegetarisch en veganistisch koken. Meer over V-Catering: V-Catering levert heerlijke Indiase gerechten, uitsluitend vegetarisch of


Read more

Most popular

Bakblade kortingscode
1399,00 1149,00, bestel bij, videoGrootste tuinhuizendorpMontage funderingsbalkenMontage blokhutwandenMontage DakplankenHogedruk impregnerenWaarom we Fonteyn blokhut Laura impregneren onder hoge drukUniek bij Fonteyn is dat we het hout van onze blokhutten speciaal voor..
Read more
Kaarten soldaat van oranje aanbieding
Het lazaret is op de rioleering aangesloten. Made uit Breda zullen nog komen. Dit is in Polen iets bijzonders. De Jong 'Het koninkrijk der Nederlanden in de Tweede Wereldoorlog..
Read more

Ns business card weekend


ns business card weekend

Maakt u geen gebruik van een dienst? De ene werkgever staat reizen buiten het traject toe en de ander niet. Verder kan ik je vragen niet beantwoorden, ik heb een ander product waardoor ik altijd op de NS Business Card kan reizen, maar ik vermoed dat je inderdaad moet uitstappen en moet uitchecken en opnieuw moet inchecken met de eigen OV (gele) card anoniem28072016 zondag. Je kunt overal inchecken en je baas krijgt elke maand de rekening.

Ns business card weekend
ns business card weekend

Reis zonder zorgen: nooit meer nadenken of er voldoende geld op uw OV-chipkaart staat. Jenette zondag 13 december 2015 18:06, alle reacties Link kopieren. Je businesscard doet het gewoon altijd in heel het land.

Heel onhandig want dat lukt dus op bijna geen enkel station dat je weer dezelfde trein in kan. Als je daarmee incheckt wordt de rekening automatisch naar het bedrijf gestuurd. Het is maar 5 euro per keer ofzo." Waarschijnlijk reageren ze dan met: Dat uitzoeken kost ons per keer te veel werk, kun je het zelf bijhouden en dan doorgeven hoe veel het was, dan verrekenen we het. Thewaiter zondag 13 december 2015 19:22 Alle reacties Link kopieren MinkeDeWit schreef op 13 december 2015 @ 19:16 : Een collega van mij eet eenmaal per week bij zijn moeder. Als het slecht weer is, pak ik uiteraard weleens de tram, metro of bus. Zolang je maar gewoon even overlegd hebt. Kies op ieder moment voor een upgrade naar de 1e klas. MinkeDeWit zondag 13 december 2015 18:28, alle reacties Link kopieren, als je bij ons vergeet uit te checken, je hem per ongeluk in het weekend gebruikt (verkeerde kaart gepakt of verder rijdt dan je woonadres, krijg je direct een brief waarin gedreigd wordt met disciplinaire. Geldig op binnenlands traject van Intercity Berlijn en ICE International active tab, oV Vrij abonnement, onbeperkt reizen met de trein, bus, tram en metro. Goed om te weten, het abonnement staat op de NS-Business Card, hiervoor betaalt u geen aanschaf- of abonnementskosten. NS-Business Card is dé mobiliteitskaart voor ondernemend Nederland.


Sitemap