Top news

Kortingscode fotokalender

Maak je vrienden en familie blij met een mooie kalender met foto's van je laatste vakantie. Met dungelmann kortingscode, myMoza verwerk je al je fotos tot een foto. Op je


Read more

Kortingscode maxict.nl

We weten daarom als geen ander hoe waardevol een periode in het buitenland kan zijn. Er is vandaag de dag dan ook bijna geen webwinkel te vinden die geen gebruik


Read more

6 maanden korting ziggo

Het pakket is maandelijks opzegbaar. Denk bijvoorbeeld aan wanneer je op het punt staat om over te stappen. Bij een alles-in-1 pluspakket betekent dat 24 euro per maand korting.


Read more

Most popular

Bopita lynn korting
Lynn van Bopita is een prachtige, moderne tienerkamer met een combinatie van wit en blank MDF-hout. Eigenschappen Babykamer Lynn: Afmetingen ledikant: 85x126x68 cm, het ledikant is voorzien van een in..
Read more
Korting z8 kleding
Kleding voor kinderen vind je online in de webshop. Inmiddels is Z8 uitgebreid tot een volwaardig kinderkledingmerk. Inspiratie om een keuze te maken uit ons geweldige assortiment. Wanneer je..
Read more

Ns business card weekend


ns business card weekend

Maakt u geen gebruik van een dienst? De ene werkgever staat reizen buiten het traject toe en de ander niet. Verder kan ik je vragen niet beantwoorden, ik heb een ander product waardoor ik altijd op de NS Business Card kan reizen, maar ik vermoed dat je inderdaad moet uitstappen en moet uitchecken en opnieuw moet inchecken met de eigen OV (gele) card anoniem28072016 zondag. Je kunt overal inchecken en je baas krijgt elke maand de rekening.

Ns business card weekend
ns business card weekend

Reis zonder zorgen: nooit meer nadenken of er voldoende geld op uw OV-chipkaart staat. Jenette zondag 13 december 2015 18:06, alle reacties Link kopieren. Je businesscard doet het gewoon altijd in heel het land.

Heel onhandig want dat lukt dus op bijna geen enkel station dat je weer dezelfde trein in kan. Als je daarmee incheckt wordt de rekening automatisch naar het bedrijf gestuurd. Het is maar 5 euro per keer ofzo." Waarschijnlijk reageren ze dan met: Dat uitzoeken kost ons per keer te veel werk, kun je het zelf bijhouden en dan doorgeven hoe veel het was, dan verrekenen we het. Thewaiter zondag 13 december 2015 19:22 Alle reacties Link kopieren MinkeDeWit schreef op 13 december 2015 @ 19:16 : Een collega van mij eet eenmaal per week bij zijn moeder. Als het slecht weer is, pak ik uiteraard weleens de tram, metro of bus. Zolang je maar gewoon even overlegd hebt. Kies op ieder moment voor een upgrade naar de 1e klas. MinkeDeWit zondag 13 december 2015 18:28, alle reacties Link kopieren, als je bij ons vergeet uit te checken, je hem per ongeluk in het weekend gebruikt (verkeerde kaart gepakt of verder rijdt dan je woonadres, krijg je direct een brief waarin gedreigd wordt met disciplinaire. Geldig op binnenlands traject van Intercity Berlijn en ICE International active tab, oV Vrij abonnement, onbeperkt reizen met de trein, bus, tram en metro. Goed om te weten, het abonnement staat op de NS-Business Card, hiervoor betaalt u geen aanschaf- of abonnementskosten. NS-Business Card is dé mobiliteitskaart voor ondernemend Nederland.


Sitemap