Top news

Korting omoda app

Je kunt een tas naar keuze selecteren in het winkelmandje. Over Omoda, omoda is er voor de schoenenliefhebber. Geldig t/m februari 2019, uitverkoop bij Omoda: pak tot 70 korting. Je


Read more

Ov korting bus

Alle trajecten van de S-Bahn en U-Bahn staan op de OV-kaart met gekleurde lijn aangegeven. Volgens Trans Link Systems is dit echter niet mogelijk zonder dat dit opvalt in het


Read more

Korting bol.com 10 euro

Tevens kunnen de mensen die niet van gamen houden tijdens de Gaming Deals hun favoriete films met flink veel korting bestellen, waardoor iedereen voordeel haalt uit de Gaming Deals bij.


Read more

Most popular

Safari resort beekse bergen
Er even helemaal tussenuit. Accommodation perfect, plenty of room, Read more. Get away from it all. The Jungalow is a unique, free-standing, fully equipped bungalow from around 52m2. Word én..
Read more
Lego world jaarbeurs korting anwb
Reactie infoteur, U kunt kaarten online bestellen via de website van lego World. 25 aan de kassa. Verending, geverifieerde kortingscode, bespaar op de verzendkosten door een kortingscode van. Lego..
Read more

Korting zoo antwerpen a kaart


korting zoo antwerpen a kaart

Groenplaats, het prachtige Centraal Station en indrukwekkende musea als het Rubenshuis, Museum aan de Stroom (MAS) en Museum Plantin-Moretus. In de centrale hal vind je een grote lichtkoepel naar voorbeeld van het Pantheon in Rome. Maar ook de extra voordelen voor abonnees komen ruim aan bod! Openluchtmuseum Bokrijk (Genk 50 korting op de reguliere toegangsprijs voor volwassenen tijdens het zomerseizoen 2019 en tijdens winteravonden in Bokrijk. Ideaal als je snel een indruk wilt krijgen. Park Spoor Noord, ben je met mooi weer in de stad, dan is een bezoek aan Park Spoor Noord een prima invulling van je zonnige (mid)dag. Dankzij deze extra kortingen* is je ZOO abonnement pas écht goud waard Want naast alle voordelen die je ZOO abonnement je biedt in onze parken, kan je er elders ook heel wat profijt mee doen.

ZOO Serpentarium (Blankenberge gratis toegang, speciale korting met ZOO abonnement gaiaZOO Kerkrade (Kerkrade, NL 1 x 50 korting bij aankoop van een toegangsticket aan de kassa, geldig op openingsdagen tot. Schrijf je nu in! Opgelet: kinderen jonger dan drie jaar en groter dan 1m moeten ook een ZOO-Planckendael abonnementskaart kunnen voorleggen (deze is te verkrijgen op aanvraag bij onze ledendienst of via ). En gedurende 24 uur kun je op- en afstappen wanneer je maar wilt. De Sinjorenstad aan de Schelde heeft een belangrijke geschiedenis, als havenstad, als diamant-hoofdstad van de wereld en als woonplaats van beroemde inwoners als schilder Rubens. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met voucher die je kunt inwisselen bij de balies van Antwerpen Toerisme op het Centraal Station en de Grote Markt.

Exclusieve voordelen in andere parken, met je abonnement pik je ook nog heel wat andere graantjes mee. Tijdens de normale openingsuren 365 dagen welkom om 9u in plaats van 10u.

Actiecode ns 40 korting
Wanneer korting op apple
Kortingscode nmbs europe
Nemo korting ing


Sitemap