Top news

Praxis folder kortingsbon scannen kassa

De (keuze)kortingsbonnen zijn niet verkrijgbaar in de winkel, dus neem de bonnen mee naar de winkel/kassa, print de bonnen uit of laat ze scannen vanuit de praxis app. Bij (keuze)kortingsbonnen


Read more

Safaripark beekse bergen postcodeloterij

Bij veel parken mag je eigen eten en drinken meenemen. Heb je zelf nog een favoriet uitje met kids? In de voorjaarsvakantie niet! Uiteraard is er behalve een bezoek


Read more

Makro 10 korting

Wanneer je op dinsdag 12/02 komt winkelen bij makro kan je profiteren van de promoties uit de huidige folders, én ook al van de promoties uit de nieuwe folders die


Read more

Most popular

Kortingscode kruidvat belgie
Kruidvat.be bekijk van, kruidvat, fotoservice alle kortingscodes, actiecodes en vouchers van http. Acties die te vergelijken zijn met de kortingscodes van. Je hoeft je niet te registeren op om Kruidvat..
Read more
Meereizen met studentenkorting
Checkt uw medereiziger binnen 35 minuten weer in bij NS, dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. De persoon die meereist, moet echt een OV-chipkaart hebben. 35..
Read more

Rondvaart amsterdam 50 korting openluchtmuseum


rondvaart amsterdam 50 korting openluchtmuseum

onze systemen. Of het nu gaat om een privé rondvaart voor kleine of een grote groep, Rederij Mokum heeft de juiste boot voor. Boek dan een betaalbare privé rondvaart bij Rederij Mokum. . Ook voor echte Amsterdammers zijn onze rondvaarten reuze interessant. . Aan boord van een privé rondvaart boot met schipper kunt u zelf de route bepalen. . Je kunt de instellingen later altijd wijzigen via de koppeling "Privacyinstellingen" in het voettekst. Ze helpen ons uit te zoeken welke pagina's het meest en het minst populair zijn en hoe bezoekers zich door de site verplaatsen.

Rondvaart amsterdam 50 korting openluchtmuseum
rondvaart amsterdam 50 korting openluchtmuseum

Via deze link zie je de activiteiten die bij openstelling in het museum plaatsvinden. Gepersonaliseerde aanbiedingen, deze cookies stellen de website in staat om verbeterde functionaliteit en personalisatie te bieden. Open Boat Tours, beleef de grachten vanuit een duurzame, elektrische sloep. Selecteer een van de bovenstaande opties om door te gaan. Via deze plek zie je verschillende afleveringen die gemaakt zijn tijdens de Winter in het Openluchtmuseum, met als vaste presentatrice Tess. Ontdek de grachten en de stad vanaf het water met de leukste rederij van Amsterdam!

Tot en met 15 februari: Gehele museum gesloten. Alle met hoeveel personen kom je? Bekijk collectie online, tot en met was het winterprogramma in het Openluchtmuseum. Gedurende uw tocht komt u op plaatsen waar alleen onze privé rondvaartboten kunnen komen. Openingstijden, zoek groepsaanbod, met welk gezelschap kom je? Lees meer, de Canon van Nederland trakteert scholieren op een indrukwekkende, interactieve presentatie, bestaande uit 50 Canonvensters uit de Nederlandse geschiedenis. Bekijk hier het BO-arrangement, bekijk hier het VO-arrangement. Onze schippers zijn op z'n zachts gezegd 'thuis' in Amsterdam.

Artis korting met stadspas, Inktwereld kortingscode,


Sitemap