Top news

Vodafone abonnement 50 korting openluchtmuseum

Denk je erover een, museumkaart te kopen? Vodafone aanbieding te vinden, vooral op speciale dagen zoals Black Friday profiteer je vaak van extra kortingen. Zo doe je het Kortingscode handleiding


Read more

All4running korting

Klantenservice, heb je vragen over ons assortiment of je bestelling? Bel ons, stuur ons een email email protected, whatsapp met ons. Opzeggen lidmaatschap, een opzegging van het lidmaatschap dient vr


Read more

Jumbo korting toverland

Je hoeft je niet te registeren op om Toverland kortingscodes te gebruiken, maar we raden je wel aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Cottages Comfort cottage 4


Read more

Most popular

Hubo korting september 2019
MIS geen enkele promotie EN kortingsbon. Waarom betalen als het ook gratis kan? Vodafone zeige SMS-Kurzwahlen für andere Länder). Vink het vakje aan om onze Algemene voorwaarden en ons Privacybeleid..
Read more
Kortingsbon olympia
In de verschillende kooktechnieken, maar ook op het gebied van hygine. Lympia (Brugge met 15 korting naar een zwemparadijs! En we hebben een volledig nieuw interieur. In het schoonheidssalon..
Read more

Rondvaart amsterdam 50 korting openluchtmuseum


rondvaart amsterdam 50 korting openluchtmuseum

onze systemen. Of het nu gaat om een privé rondvaart voor kleine of een grote groep, Rederij Mokum heeft de juiste boot voor. Boek dan een betaalbare privé rondvaart bij Rederij Mokum. . Ook voor echte Amsterdammers zijn onze rondvaarten reuze interessant. . Aan boord van een privé rondvaart boot met schipper kunt u zelf de route bepalen. . Je kunt de instellingen later altijd wijzigen via de koppeling "Privacyinstellingen" in het voettekst. Ze helpen ons uit te zoeken welke pagina's het meest en het minst populair zijn en hoe bezoekers zich door de site verplaatsen.

Rondvaart amsterdam 50 korting openluchtmuseum
rondvaart amsterdam 50 korting openluchtmuseum

Via deze link zie je de activiteiten die bij openstelling in het museum plaatsvinden. Gepersonaliseerde aanbiedingen, deze cookies stellen de website in staat om verbeterde functionaliteit en personalisatie te bieden. Open Boat Tours, beleef de grachten vanuit een duurzame, elektrische sloep. Selecteer een van de bovenstaande opties om door te gaan. Via deze plek zie je verschillende afleveringen die gemaakt zijn tijdens de Winter in het Openluchtmuseum, met als vaste presentatrice Tess. Ontdek de grachten en de stad vanaf het water met de leukste rederij van Amsterdam!

Tot en met 15 februari: Gehele museum gesloten. Alle met hoeveel personen kom je? Bekijk collectie online, tot en met was het winterprogramma in het Openluchtmuseum. Gedurende uw tocht komt u op plaatsen waar alleen onze privé rondvaartboten kunnen komen. Openingstijden, zoek groepsaanbod, met welk gezelschap kom je? Lees meer, de Canon van Nederland trakteert scholieren op een indrukwekkende, interactieve presentatie, bestaande uit 50 Canonvensters uit de Nederlandse geschiedenis. Bekijk hier het BO-arrangement, bekijk hier het VO-arrangement. Onze schippers zijn op z'n zachts gezegd 'thuis' in Amsterdam.

Artis korting met stadspas, Inktwereld kortingscode,


Sitemap