Top news

Aanbieding libelle zomerweek 2019 datum

Kaarten zijn te bestellen via /kaarten Eventim (tel., 0,45/min) en in de winkels van Primera. Waar kan ik informatie vragen tijdens de Libelle Zomerweek? Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Uiteraard


Read more

Korting woonwinkelier

Gratis verzending bij besteding vanaf 95, daaronder betaal je 5,95. Met deze actiecode krijg je 25 korting op je nieuwe vloerkleed van het merk fraai. Ook geldig voor afgeprijsde artikelen!


Read more

Korting webshop lidl

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en word fan van onze Facebookpagina). Over cookies en hoe u deze kunt uitschakelen. Door onze site actief te blijven gebruiken, stemt u


Read more

Most popular

Starbucks korting
Iedere papieren beker die wordt bespaard, helpt onze bossen intact te houden. Je kan bij Starbucks twee Melted Hot Chocolate halen voor de prijs van. Zo krijg je wellicht nog..
Read more
Korting jbc
Laat je bestelling leveren waar je wilt. Reageer op deze korting. Waar wacht je op, schrijf je hieronder. JBC -winkel, dan is dat sowieso helemaal gratis. Kleine prijzen, kortingen en..
Read more

Korting scheepvaartmuseum groningen


korting scheepvaartmuseum groningen

jaar later, beide panden samen werden gevoegd en sindsdien het museum huisvesten. Ook zijn er in het museum verschillende speurtochten uitgezet. Selecteer je gezelschap - optioneel, alleen, stel, gezin, groep. Ontdek de geschiedenis van de Noord-Nederlandse scheepvaart en die van de stad Groningen in het Noordelijk Scheepvaartmuseum. Geef je beoordeling, titel is niet ingevuld, toelichting is niet ingevuld. 3, deel van de kelder, een van de tussenverdiepingen. Volwassenen 7,50, senioren (65) 4,00, kinderen tot 7 gratis, kinderen 7 t/m 14 4,00, cJP 4,00, museumjaarkaarthouders gratis, groepen vanaf 20 personen 4,00 per persoon. Twee jaar later werd daadwerkelijk een museum geopend, toen gevestigd in het. Per auto: parkeren is mogelijk in de parkeergarage aan de Westerhaven. Breng eens een bezoek aan dit museum met regelmatig wisselende en vernieuwende exposities!

Per is het tabaksmuseum gesloten. Banknummer: iban NL65rabo, kvK nummer: 40021497, openingstijden. De lijnen 7, 8, 9, 15, 35, 39, 88, 139 en 637 stoppen bij bushalte Westerhaven - vanaf daar is het vijf minuten lopen naar het museum. Adres, brugstraat 24 9711 HZ Groningen tel (050) e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. Hoewel het Goudkantoor de reizen met korting trein bevrijding van Groningen ongeschonden doorstond ging in 1945 een groot deel van de collectie verloren, nadat deze uit voorzorg verplaatst was naar een pand aan de noordzijde van de markt, dat door brand verwoest werd. Deze historie is begonnen in de Middeleeuwen, waar de Hanzevaart veel welvaart bracht in de Hanzesteden. Het richt zich met name op de geschiedenis van de scheepsbouw en de scheepvaart in de provincie, groningen. Met behulp van aanwijzingen en vragen verspreid door het museum gaan de kinderen op zoek naar de schat die Rock ooit heeft verborgen. De museumpanden stammen uit de vijftiende eeuw.


Sitemap